Nikolaj Hübbe om Vild med dans: Det rigtige par vandt

Nikolaj Hübbe.

Nikolaj Hübbe.

Foto: Hanne Juul
Dansedommeren Nikolaj Hübbe er slet ikke i tvivl om, at Merete og Thomas var de rette vindere.

Nikolaj Hübbe har lige fra start været dybt imponeret af Merete Mærkedahl og Thomas Thomas Evers Poulsen, og han var derfor ikke overrasket over, at det netop var dem, som vandt ”Vild med dans 2020”.

- Det var så dejligt, at de vandt, og jeg synes, det var det helt rigtige par. Jeg synes, at Merete danser sindssygt godt, og hun har virkelig danset med liv og sjæl, siger dansedommeren til BILLED-BLADET og uddyber:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Som Marianne Eihilt sagde, så var Merete svær at bedømme, fordi hun startede på så højt et niveau. Derfor er det også endnu vildere, at hun startede på et højt niveau og rent faktisk er blevet bedre og bedre. Det er skønt, at det også bliver belønnet af folk hjemme i stuerne.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Albert var en tryllekunstner

Selv om 53-årige Nikolaj Hübbe havde Merete og Thomas som en af sine favoritter til at vinde, så var han også dybt imponeret over Albert og Jennas freestyle.

- For mig lå den 50/50 mellem Merete og Albert. Albert og Jennas freestyle var slet ikke til at stå for. Det var simpelthen så fint, og så sad han pludselig spillede klaver, siger ”Vild med dans”-dommeren og tilføjer:

- Albert var som en tryllekunstner, der bare rystede det ud af ærmet. Men Meretes freestyle var også superfin.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden