30. maj. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Nikolaj og Jeppe kom først til verdens ende: Sådan vil de bruge de 250.000 kroner

Nikolaj og Jeppe Saabye 
Nikolaj og Jeppe Saabye
Foto: Lars H. Laursen
Det var brødrene Nikolaj og Jeppe Saabye, der vandt det populære TV 2-program "Først til verdens ende". De har endnu ikke fået udbetalt præmien på 250.000 kroner, men de har en god plan for, hvad de skal bruges til.

De begyndte i Esbjerg, og efter knap 50 dages rejse rundt i Europa var det brødrene Nikolaj og Jeppe Saabye, der kom først til verdens ende i det populære TV 2-program.

Rejsen sluttede i København, og det var i toppen af Rundetårn, at de to brødre fandt ud af, at de var nået først i mål. Sejren betød også, at de vandt den flotte gevinst på 250.000 kroner.

Velgørende formål

Pengene er endnu ikke blevet udbetalt, men Nikolaj og Jeppe har planer for, hvordan de skal bruges.

- Nogle af pengene skal bruges til min Barcelona-tur, og Nikolaj er lige blevet far igen, og det koster også penge. Og så skal en del af det gå til velgørende formål, fortæller Jeppe, der om et par uger flytter til Barcelona.

Flytter til Barcelona

Han har taget orlov fra sit arbejde som skolelærer og skal indtil videre bo i Spanien frem til februar næste år.

Men en del af pengene skal altså også gå til velgørenhed.

- Jeg har gennem mange år haft et samarbejde med PlanBørnefonden, og vi har hele tiden sagt, at hvis vi vandt, ville vi give et ikke uvæsentligt beløb til dem. Selvfølgelig har det kostet penge, at vi ikke kunne arbejde, da vi var af sted, så der er nogle udgifter, der skal dækkes. Men samtidig har vi også fået en gave og en masse oplevelser på den her tur, siger Nikolaj om rejsen, der har givet de to brødre et nyt og tættere forhold.

Forleden havde Nikolaj og Jeppe inviteret familie og venner til finalefejring. Se billederne fra den festlige aften i galleriet herunder.

GALLERI: Finalefejring med deltagerne fra Først til verdens ende

Læs mere om: