Mandag, 7. august 2017 - af Majken Munk

Nikolaos Strangas fra Sukkertoppen: Vi lærer af Mette Blomsterberg

Nikolaos Strangas
Nikolaos Strangas
Foto: Hanne Juul
Dommerne Ronnie Holmen og Nikolaos Strangas har skulle lære nye ting med deres medvirken i ”Sukkertoppen”. Heldigvis var Mette Blomsterberg god til at lære fra sig.

Nikolaos Strangas fik sin TV-debut som dessertkok i ”Go’morgen Danmark”. Her har han efterhånden lært ud af sit håndværk i fem år, men på trods af TV-erfaringen, så var der meget at lære til rollen som dommer i ”Sukkertoppen”. 

– Faktisk synes jeg, at Ronnie og jeg lærer meget af hende. Hun er skarp, har overblik og kan kontrollere det hele. Det er dejligt, at hun har været dommer før, så kan hun komme med gode råd, fortæller han. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tale langsomt og tydeligt

Foruden at der skulle arbejdes mange timer, da optagelserne til ”Sukkertoppen” kørte af stablen, så var der også flere udfordringer for den græskfødte dessertkok. Nikolaos Strangas skulle koncentrere sig for at udtale ord korrekt. 

– Jeg har kun lært dansk af min datter. Så jeg ved godt, at jeg laver masser af grammatikfejl. Jeg forsøger at tale lidt mere klart, langsomt og tydeligt. Det er ikke nemt, fordi græsk sprog er så hurtigt. Det er ret svært at gøre det langsomt, fortæller han.

 

Men Nikolaos Strangas synes ikke, at det er noget, der hæmmer ham.

– I min verden er det ikke en stor udfordring med mit sprog. Til mine foredrag eller store arrangementer plejer jeg at sige ’jeg beklager min accent, jeg er fra Jylland, så hvis I ikke forstår mig, så bare spørg igen’, fortæller han grinende. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden