Nu vender Årgang 20 tilbage: Det sker i den nye sæson

Maria, Daniel og Louie 

Maria, Daniel og Louie 

Foto: TV 2
I begyndelsen af januar vender de fire familier fra "Årgang 20" tilbage på TV 2.

2021 går snart på held, og det betyder samtidig, at døren til 2022 i den grad står på klem.

Her er der gensyn med en række velkendte tv-formater. Også det nye ”Årgang 20”, der første gang rullede over skærmen på TV 2 sidste år.

Medgang og modgang i Årgang 20

Inden længe er der premiere på sæson 2 af programmet, og her kan du læse lidt af det, der er at glæde sig til i de fire nye programmer.  

Året har budt på både modgang og medgang i familierne. For eksempel er Maria og Daniel fra Lyngby blevet gift, ligesom hun også afslører en hemmelighed, som hun har skammet sig over hele sit liv. Parret er forældre til lille Louie.

Drømmebryllup ramt af sygdom

Også Maria og Nikolaj fra Mørke blevet gift. Det blev et drømmebryllup, selvom sygdom var lige ved at spænde ben for den store dag. Nikolaj har sin egen restaurant, så for ham har coronanedlukningen haft store konsekvenser. Maria og Nikolaj er forældre til Solvej.

Nikolaj, Solvej og Maria 
Foto: TV 2

Nikolaj, Solvej og Maria 

Lena og Mads er sammen med deres to sønner flyttet ind i drømmehuset på Als. Heller ikke for det unge sønderjyske par har nedlukningen i den første halvdel af året været nem. 

Lena og Mads med deres to sønner. 
Foto: TV 2

Lena og Mads med deres to sønner. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Lisbeth og Christian bor i Espergærde i Nordsjælland med deres tre børn. Lisbeth har fortsat hjemmepasset Ayasofie i 2021, men Christian har haft rygende travlt på sit arbejde som sommerhussælger, og han har derfor kæmpet med at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen.

Christian og Lisbeth med deres tre børn.
Foto: TV 2

Christian og Lisbeth med deres tre børn.

Der er premiere på ”Årgang 20” tirsdag den 4. januar på TV 2.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden