Mandag, 21. december 2020 - af Stine Ramlyng

Ny Pyrus-julekalender droppet

Pyrus, Kandis og Gyldengrød.
Pyrus, Kandis og Gyldengrød.
Foto: TV 2
Selv om danskerne elskede de fire julekalendere med den frække nisse Pyrus, Kandis, Gyllengrød, frk. Brahe og alle de andre elskelige figurer, så blev en ellers planlagt femte julekalender faktisk droppet.

Først kom "Alletiders jul" i 1994, siden "Allertiders nisse" i 1995, "Alletiders julemand" i 1997 og som nr. fire i rækken "Pyrus i Alletiders eventyr" i 2000, hvor også filmen "Pyrus på pletten" blev lavet.

Julefortællingerne om den søde og frække Nisse Pyrus spillet af Jan Linnebjerg og med Jesper Klein og Jeanne Boel i rollerne som henholdsvis arkivar og sekretær i Rigsarkivet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En femte Pyrus-kalender var på vej

Og nu afslører Jeanne Boel, der havde rollen som sekretær frk. Josefine Brahe, at der faktisk var planlagt endnu en én Pyrus-julekalender.

– Vi skulle faktisk have lavet en femmer. Alle skuespillere inklusive Jan Linnebjerg havde sagt ja til at lave én julekalender mere, men så blev det desværre droppet. Det synes jeg var lidt ærgerligt. Men sådan er det, fortæller Jeanne Boel til BILLED-BLADET.

Frk. Brahe og Bertramsen i aktion
Foto: TV 2

Vi var som far og datter

Rollen som sekretær i ”Alletiders jul” gjorde hende folkekær. Og selv om Jesper Klein holdt distance til hende i begyndelsen, endte de to skuespillere med at få en meget kærlig-venskabelig relation til hinanden og betragtede nærmest hinanden som far og datter.

Det fortæller Jeanne Boel meget mere om i et interview i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden mandag den 21. december.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden