13. feb. 2018
Af Juliane Olsen

Nybygger-parret: Vi var glade for at vinde det første rum

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/183860.jpg
Foto: TV 2
Ingeniørerne Maria og Kristian vandt i andet program af ”Nybyggerne” 20.000 kroner til viderebygningen af deres lejlighed.

Nok blev de pressede, men det gav i sidste ende pote, for ingeniør-parret fra Vesterbro, 28-årige Maria og 30-årige Kristian vandt her til aften delkonkurrencen i ”Nybyggerne”.

De modtog nemlig 20.000 kroner for deres fantasifulde indretning af soveværelset i deres lejlighed i Hedehusene.

- Det var rigtigt vigtigt. Vi var glade for at vinde det første rum. Det var virkelig et skulderklap, siger Maria til BILLED-BLADET.

Kristian var irriterende i starten

Hun og Kristian mødte hinanden på ingeniørstudiet for fem-seks år siden, og det var langt fra kærlighed ved første blik.

Egentlig synes Maria, at Kristian var lidt irriterende i starten med sine mange referencer til landbrug og traktorer under studiearbejdet.

Men kærligheden vandt altså til sidst, og nu har parret for længst lært hinandens styrker og svagheder igennem deres år sammen.

Badeværelset vil give udfordringer

- Vores venner siger, vi jagter hinanden lidt som Tom & Jerry, men vi er det perfekte par. Vi komplimenterer virkelig hinanden, siger Maria.

Det vil også vise sig i de kommende programmer, og i næste uge kan Kristian og Maria godt love seerne, at der bliver underholdning, når badeværelset skal skrues sammen.

Parret har endnu ingen børn, men de to vil bestemt ikke udelukke, at der kommer småfolk til i den nærmeste fremtid.

Læs mere om: