Søndag, 2. juli 2017 - af Ulrik Ulriksen

Nybyggerne Cecilie og Jonas efter brylluppet: Ferie i Barcelona

Jonas og Cecilie
Jonas og Cecilie
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
For nylig holdt Cecilie og Jonas fra TV 2-serien Nybyggerne bryllupsfest i det grønne. Nu er der børn og Barcelona-ferie på programmet.

For et par uger siden blev Cecilie Handberg og Jonas Henriksen fra TV2-programmet "Nybyggerne" gift og holdt efterfølgende bryllupsfest i det grønne på en solskinsdag i Søborg. Nu er parret for alvor ved at bygge rede og konstruere fundamentet for et smukt familieliv sammen.

- Nu glæder vi os til at tage hul på "projekt børn", sagde Cecilie på sin og Jonas' store dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Sol og sommer i Barcelona

Parret håber på at udvide familien i løbet af den nærmeste fremtid, men er klar over, at de måske skal væbne sig med tålmodighed. Begge er dog helt parate til at arbejde flittigt på sagen. I mellemtiden skal Cecilie, der er skolelærer, og Jonas, som læser til lærer, nyde sommeren. Både i Danmark og i udlandet. Parret skal sammen med et par familiemedlemmer en tur til Barcelona i Spanien for at nyde kultur og klima i det sydlige Europa. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Jonas vil have et nyt køkken

Som et ægte "Nybyggerne"-par skal Cecilie og Jonas dog også i gang med at arbejde på at gøre forholdene endnu bedre i deres fine stuelejlighed i København-forstaden Søborg. - Vi vil i hvert fald have lavet et nyt køkken, lyder det fra Jonas-

Jonas og Cecilie fotograferet ved deres bryllup for nylig.

LÆS MERE: "Nybyggerne" ses privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden