Nybyggerne Cecilie og Jonas efter brylluppet: Ferie i Barcelona

Jonas og Cecilie

Jonas og Cecilie

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
For nylig holdt Cecilie og Jonas fra TV 2-serien Nybyggerne bryllupsfest i det grønne. Nu er der børn og Barcelona-ferie på programmet.

For et par uger siden blev Cecilie Handberg og Jonas Henriksen fra TV2-programmet "Nybyggerne" gift og holdt efterfølgende bryllupsfest i det grønne på en solskinsdag i Søborg. Nu er parret for alvor ved at bygge rede og konstruere fundamentet for et smukt familieliv sammen.

- Nu glæder vi os til at tage hul på "projekt børn", sagde Cecilie på sin og Jonas' store dag.

 

Sol og sommer i Barcelona

Parret håber på at udvide familien i løbet af den nærmeste fremtid, men er klar over, at de måske skal væbne sig med tålmodighed. Begge er dog helt parate til at arbejde flittigt på sagen. I mellemtiden skal Cecilie, der er skolelærer, og Jonas, som læser til lærer, nyde sommeren. Både i Danmark og i udlandet. Parret skal sammen med et par familiemedlemmer en tur til Barcelona i Spanien for at nyde kultur og klima i det sydlige Europa. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Jonas vil have et nyt køkken

Som et ægte "Nybyggerne"-par skal Cecilie og Jonas dog også i gang med at arbejde på at gøre forholdene endnu bedre i deres fine stuelejlighed i København-forstaden Søborg. - Vi vil i hvert fald have lavet et nyt køkken, lyder det fra Jonas-

Jonas og Cecilie fotograferet ved deres bryllup for nylig.

Jonas og Cecilie fotograferet ved deres bryllup for nylig.

LÆS MERE: "Nybyggerne" ses privat

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden