30. mar. 2017
Af Majken Munk

Nybyggerne: Pigerne tøsehygger

Nybyggerne
Marianne, Steen, Cecilie, Jonas, Christine, Mikkel, Anne og Todd.
Foto: Thomas Sindbæk/ TV 2
De kvindelige deltagere i "Nybyggerne", Marianne, Anne, Cecilie og Christine, er glade for at hygge uden deres mænd. Det er en måde at komme væk fra byggerodet hjemme.

På jagt efter rullegræs kørte Anne Bach, Marianne Hjorth og Cecilie Handberg ud på en hyggelig tøsetur. For pigerne betyder det, at der endelig er tid til tøsesnak.

- Vi kan snakke lidt om vores skønne mænd og vende tingene i damehøjde. Jeg ejer jo ikke et kørekort, så en dametur er fantastisk. Man kan blive lidt bims i knolden, hvis man kun er i eget hus hele tiden, fortæller Cecilie, der sammen med Jonas bygger i rødt hus.

Christine var ikke med på den bestemte dametur, da hun og kæresten Mikkel valgte at købe rullegræs i Silvan.

Problemer med traileren

Umiddelbart så det i onsdagens afsnit ud, som om det var en leg at hente rullegræs for de tre kvinder. Men hvad man ikke så på TV, var, at traileren på Annes bil voldte problemer.

- Jeg skulle manøvrere traileren rundt, og jeg endte med at bakke 48 gange. Det var vi flade af grin over, og det var manden, som vi købte græsset af, også, fortæller Anne, der sammen med Todd bygger grønt hus.

Desuden fortæller Anne, at mændene også var glade for at få lidt ro, for ifølge mændene står kvindernes munde ikke stille.

Et åndehul

For Marianne Hjorth har udflugterne med pigerne også betydet en del i den stressede hverdag i huset.

- Det er dejligt at kunne komme hjemmefra og få lidt luft. Vi tager beslutninger med vores mænd hele tiden, så det er dejligt at få et åndehul og lidt tøsegrin, fortæller Marianne, der bygger gult hus med kæresten Steen.

På hækkejagt

Cecilie og Anne, der bygger grønt hus sammen med Todd og datteren Lily, har også været på andre tøseudflugter. Dengang var det dog også noget til haven, som de var på jagt efter.

LÆS MERE: Nybyggerne: Deltagerne ses privat

- Da vi lavede baghave, blev Anne og jeg sendt på planteskolen efter hæk. Mændenes eneste krav var, at man kunne drikke øl over hækken, og det kunne vi da godt efterleve. Det var fantastisk at være på dametur. Todd og Jonas mandehørmer også på deres helt egen måde, fortæller Cecilie.

Læs mere om: