Lørdag, 22. oktober 2011 — af af John Lautrup

Nye stjerner på slottet: Vi er blevet venner for livet

Venner for livet. Fra venstre er det Mikkel Beha Erichsen, Andrea Elisabeth Rudolph, Thomas Bo Larsen, Paprika Steen og Lars Christiansen. De nød at være sammen på slottet i Frankrig.
Venner for livet. Fra venstre er det Mikkel Beha Erichsen, Andrea Elisabeth Rudolph, Thomas Bo Larsen, Paprika Steen og Lars Christiansen. De nød at være sammen på slottet i Frankrig.
Foto: TV 2
TV 2’s ny slotsaftapning er en skøn årgang. Sidste års drama er afløst af den rene idyl.

Der blev kysset og krammet. Snakket og grinet. På kryds og på tværs. Luften var tyk af gensynsglæde, da deltagerne i dette års udgave af "Stjernerne på slottet" mødtes til pressemøde på en restaurant i København.

Tidligere TV-vært og nuværende kosmetik-entreprenør Andrea Elisabeth Rudolph, skuespillerne Paprika Steen og Thomas Bo Larsen, morgenværten Mikkel Beha Erichsen og håndboldspilleren Lars Christiansen opholdt sig i august en uge på et fransk slot. Og hvis kærlighed kan sætte sig på de mentale sideben, må det være noget af en kaloriebombe, de har indtaget dernede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi er blevet venner for livet, sværmede de samstemmende på pressemødet.

Seerne skal altså ikke forvente en genopførelse af sidste års drama, da Kim Bodnia og Hans Pilgaard for i totterne på hinanden. Alt har været lykke mellem de fem deltagere, som aldrig har været samlet før. Efter hjemkomsten har de mødtes privat fire gange, og for nylig var flere af dem i Helsingør for at se håndboldspilleren Lars Christiansen spille kamp.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Klar på en 2'er
- Vi har knyttet rigtig stærke bånd, siger han og bliver suppleret af Paprika Steen.

- Ja, for fanden, vi er alle sammen med på at lave en 2'er. Jeg var meget nervøs, inden vi tog af sted, men vi fik det bare sjovere og sjovere. I stedet for at blive sure på hinanden, blev vi mere og mere forelskede. Det var virkelig kærlighed, fortæller hun.

Hvert program har en hovedperson, som udsætter de andre for udfordringer af forskellig art og fortæller historier om sig selv. Åbenhjertige historier om godt og ondt i deres liv. Historier, som vi aldrig har hørt på den måde før. Deres begrundelser for at medvirke er forskellige, men en fællesnævner er, at de ønsker at nuancere pressens billede af dem.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden