Tirsdag, 12. oktober 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Nyt underholdningsprogram på TV 2: Kendte kommer på dybt vand

Frederik Cilius, Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin og Mille Dinesen
Frederik Cilius, Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin og Mille Dinesen
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Til november har TV 2 premiere på det nye program "Hvem holder masken?", hvor fire kendte detektiver sammen med seerne skal gætte, hvilke 10 kendte danskere, der går på scenen og optræder i spektakulære forklædninger.

Gennem en lang årrække har kendte danskere kastet sig ud på dybt vand i alskens underholdningsprogrammer, og når der til november på TV 2 er premiere på det nye format ”Hvem holder masken?”, bliver det igen med en række kendte danskere i centrum.

Til forskel fra andre programmer er der dog ikke nogen, der ved, hvilke kendisser der medvirker. "Hvem holder masken?” bliver nemlig Danmarks største gætteleg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ugenkendelige kendisser

10 kendte danskere har sagt ja til at medvirke i programmet, hvor de skal på scenen i helfigursforklædninger, så de kommer til at ligne forskellige, spektakulære figurer. De kommer med vidt forskellige baggrunde, men fælles for dem er, at de skal optræde med en sang. Når de synger, er det deres almindelige stemmer, man kan høre, men når de taler, er deres stemmer forvrængede.

I studiet sidder publikum klar til at stemme på deres favorit. Den figur, der får færrest stemmer, ryger ud og når dermed ikke til den store finale. Når hver figur forlader programmer er det også her, at den kendte dansker skal afsløre din sande identitet.

Mille Dinesen: Et crazy koncept

Foruden publikum sidder der også fire detektiver i studiet, som sammen med seerne skal gætte det bedste, de har lært. De fire detektiver er Peter Frödin, Mille Dinesen, Sofie Jo Kaufmanas og Frederik Cilius.

Når alle figurerne har været på scenen for at synge, skal detektiverne hver især komme med deres bud på, hvem der netop har optrådt, for heller ikke de har nogen anelse om, hvem der deltager i ”Hvem holder masken?”

TV-programmet stammer fra Sydkorea og har taget seerne med storm verden over. Og nu er turen altså også kommet til Danmark.

- Det er jo et helt crazy koncept, og det bliver så sjovt at følge og gætte på, hvem der gemmer sig af virkelig modige mennesker bag de sejeste, sødeste og varmeste masker og kostumer. Jeg kommer til at være i en helt anden rolle, end jeg plejer, og jeg glæder mig til den rutsjebanetur ud i gætteland, som det helt sikkert bliver - og en skide sjov en af slagsen, siger Mille Dinesen om programmet.

Også Peter Frödin er spændt på at være detektiv i "Hvem holder masken?"

- Jeg har set programmerne fra både Sverige og England og blev lynhurtigt fanget af det. Jeg synes, det er superunderholdende, og jeg glæder mig SÅ meget til selv at blive en del af de danske programmer. For mig handler det om at være en åben fyr og bruge alle de ledetråde, som vi får i løbet af programmerne, og så forhåbentlig gætte, hvem der gemmer sig inde bag maskerne. Jeg håber, at alle vil tage rigtig godt imod de her programmer - jeg er sikker på, det bliver både sjovt og underholdende - og også virkelig spændende, siger Peter Frödin.

Der er premiere på ”Hvem holder masken?” lørdag den 6. november på TV 2.

Frederik Cilius, Sofie Jo Kaufmanas, Ibi Støving, Peter Frödin og Mille Dinesen
Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden