8. jun. 2020
Af af Stine Ramlyng og Jacob Heinel Jensen

Ole Henriksen og manden strandet: Kan ikke komme hjem

Alt er lukket. Masker er obligatoriske. Og Hollywood er en spøgelsesby. Oppe i bakkerne sidder Ole Henriksen og manden Laurence Roberts og længes efter København.

Mandag efter mandag kan vi nyde Ole Henriksens store begejstring over sit smukke fædreland i genudsendelsen af TV 2 -programmet "Ole elsker Danmark. Men fornøjelsen over fædrelandet må han i øjeblikket nyde på afstand. Han og manden Laurence er nemlig strandet i USA.

– Jeg savner Danmark. Jeg savner det smukke København. Jeg kan forstå, at alt er meget mere åbent hjemme, siger Ole, 69, i telefonen fra L.A.

Her har han været i en langvarig karantæne, siden han i marts måtte afbryde en kæmpe promotion-tour i Europa, Rusland og Mellemøsten og haste hjem til USA.

Fast base i København

– Vi klarer os fint, og vi klager bestemt ikke. Jeg arbejder meget hjemme fra huset og laver interviews over Skype og Zoom med folk fra hele verden. Og jeg får dyrket en masse motion. Men USA er meget mere lukket ned end Danmark, så vi længes efter vores hjem der, siger han.

Ole købte i 2018 en lækker lejlighed i hjertet af København, og siden har den fungeret som hans base i Europa.

Se den skønne lejlighed i galleriet i toppen af denne artikel.

Læs mere om: