1. sep. 2016
Af Majken Munk

Oliver gik videre i Voice Junior: Far og mor er stolte

Oliver Arndt de Thura
Oliver Arndt de Thura
Foto: Per Arnesen
Oliver Arndt de Thura har charmen, selvtilliden og det lækre hår, men han har bestemt også sangstemmen. Den har bragt ham videre i ”Voice Junior”, og det er en stor oplevelse for ham og hans familie.

- Du har det hele.

Sådan sagde Oh Land, med det borgerlige navn Nanna Øland, som er coach for netop Oliver Arndt de Thuras hold. Det var begrundelsen for, at det var den charmerende til tider stille dreng, der gik videre til kvartfinalen i ”Voice Junior”.

Oplevelsen i ”Voice Junior” har ikke kun været stor for Oliver, den har også været stor for hans forældre Kåre og Anna Arndt de Thura.

- Det er drøn-specielt. Det er jo simpelthen så vildt, når ens 12-årige dreng står på scenen og synger. Vi er helt vildt stolte af ham, fortæller Olivers far, Kåre.

Oliver elsker at synge, og han har da også oplevet en større interesse efter, at han har medvirket i "Voice Junior", men det slår ham ikke ud af kurs. Han er stadig den søde rare dreng med benene plantet solidt i den aarhusianske muld.

Store drømme

Den unge dreng har allerede mange tanker om, hvad der skal ske i hans fremtid. Hvis ikke sangkarrieren holder, så er det stadig indenfor noget kreativt, at han kan se sig selv. Hans anden drøm er nemlig at blive skuespiller, og den drøm er han faktisk også på vej til at opfylde. For Oliver fortæller til TV 2, at han har medvirket i "Les Miserables" på Aarhus Teater.

Men det er ikke hans eneste forsøg i skuespillets verden. Han har også spillet hovedrollen Michael som barn i en ny film, der hedder ”Gælden”. Den har endnu ikke har fået premiere, men lige nu er der fuld fokus på musikken.

Du kan følge Olivers videre rejse i ”Voice Junior” på næste lørdag, hvor kvartfinalen venter.

Oh Land og Oliver
Oliver med sin coach Oh Land
Foto: Per Arnesen

Læs mere om: