25. okt. 2011
Af af John Lautrup

Paprika Steen i panik på Stjernerne på slottet

Andrea Elisabeth Rudolph som kanonkugle. Thomas Bo Larsen udsætter sine venner for lidt af hvert i den første udsendelse.
Andrea Elisabeth Rudolph som kanonkugle. Thomas Bo Larsen udsætter sine venner for lidt af hvert i den første udsendelse.
Foto: TV 2
Skuespilleren bliver presset i sæsonpremieren på ”Stjernerne på slottet”.

Thomas Bo Larsen prøver at vise sin seriøse side i den nye omgang "Stjerner på slottet".

- Men min "mission" er i den grad "not accomplished". Det lykkes mig at lave en masse ballade. Jeg kan ikke lade være med at smide en joke ind, når tingene bliver for seriøse. Så værre er det altså heller ikke fat med mig, ler Thomas Bo Larsen og skynder sig at tilføje, at Paprika Steen er en anden vigtig grund til, at han sagde ja til "Stjernerne på slottet".

- Hende elsker jeg. Vi kender hinanden fra teaterskolen og har altid haft det sjovt sammen .., og hun skal bare have noget spanking, siger han med sit gavtyvefjæs, hvilket hun får i rigelige mængder, når Thomas Bo Larsen melder sig på banen med sin udfordring. De andre skal afprøve deres talent som kanonkonger, og seerne vil opdage, at Paprika Steen er alt andet end begejstret for at krybe ned i det smalle kanonrør.

Seerne kan til gengæld glæde sig til, at "Stjernerne på slottet" bliver skudt i gang. TV 2 viste på pressemødet en trailer for programmet. Den lover ualmindeligt godt, også for de involverede, der ikke havde set et eneste klip fra udsendelsen før. De skreg af grin. Bagefter rejste Paprika Steen sig fra sin stol og skyndte sig mod døren.

- Hold da op! Nu trænger jeg lige til at komme ud og ryge, lo hun.

Læs mere om: