Paprika Steen med i Vild med dans

Paprika Steen

Paprika Steen

Foto: Krestine Havemann
Den populære skuespiller glæder sig, men frygter den hurtige quickstep.

Paprika Steen er blandt de tre navne TV 2 i dag har afsløret som deltagere i den nye omgang ”Vild med dans, der har premiere 12. september.

Udover Paprika Steen skal skuespillerne Ditte Ylva Olsen og Line Kruse vise deres færdigheder på Danmarks mest populære dansegulv, når ”Vild med dans” 12. september blænder op for endnu en sæson.

Paprika Steen udtaler på forhånd:

- Jeg elsker at danse, og jeg tænker, at det er rigtig godt for krop og sjæl at gå planken ud med den udfordring, det er at stille op i ”Vild med dans”.

Hun afslører, at hun glæder sig til rumbaen og mest frygter den lynhurtige quickstep.

På filmlærredet, hvor Paprika Steen er på hjemmebane har vi sidst set hende i ”Den skaldede frisør, hvor Line Kruse, der nu bliver dansekonkurrent, også var med.

Line Kruse oplyser, at hun mest glæder sig til at danse pasodouble.

- Fordi den taler til mit skuespillerhjerte, og så er den fuld af temperament. Og ellers ser jeg frem til at se, hvad dansen kan. Jeg har jo kunne se på tidligere medvirkende, hvordan de er blevet høje af at danse, lyder det fra Line Kruse, som mange husker som Krummes storesøster.

Ditte Ylva Olsen kommer vi både til at følge i ”Vild med dans”, men hun kommer også på skærmen i efteråret i sæson 2 af ”Dicte”, der er på skærmen fra 24. september.

Her spiller hun nemlig politiefterforsker Bendtsen.

- Jeg kan godt lide at danse, men er lidt spændt på hvordan det går med at lære de forskellige koreografier. Det kan godt være en lidt pinlig omgang ed trinnene, når jeg står til holdtræning i fitnesscenteret og er den eneste, der ikke kan følge med. Men jeg synes, det er luksus, at der står et professionelt menneske og skal lære mig at danse, udtaler Ditte Ylva Olsen.

Hun afslører også, at hun slet ikke er en ”pynte-pige”, men har fuldt interesseret med i bladene og set de flotte kjoler og tænkt: ”Gid det var mig”.

Og det er det jo så nu!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden