Fredag, 7. november 2014 — af Karina Didriksen

Paprika Steen og Mads Vad må forlade "Vild med dans"

Paprika Steen og Mads Vad.
Paprika Steen og Mads Vad.
Foto: Hanne Juul
Den 50-årige skuespiller og hendes dansepartner er ude af konkurrencen, efter de var i omdans med Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard.

Fredag aften blev den niende omgang af ”Vild med dans” skudt i gang på TV 2, og de resterende fem par var klar til at give den alt, hvad de havde, for at klare sig igennem dansekonkurrencen.

Der var tre individuelle danse på programmet, tango, samba og pasodoble, og derudover skulle der danses en såkaldt maratondans, hvor parrene blev prikket ud en efter en.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da afgørelsens time var kommet, blev det Paprika Steen og Mads Mads samt Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard, som endte i omdans.

Efter sms-stemmerne var talt op, var det Paprika Steen og Mads Vad, som måtte forlade showet.

Begejstrede dommere

Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl lagde ud med en tango, som vakte begejstring blandt dommerne og resulterede i 35 point.

- Silas er blevet en bedre tangodanser, efter han har fået dig som partner, sagde Anne Laxholm til Sara Maria, mens Jens Verner mente, at det var et show på højt plan.

Andet par på gulvet var Paprika Steen og Mads Vad, som gav deres bud på en tango. Det rakte kun til aftenens laveste point, 26, men det var stadig høje karakterer i forhold til, hvad de har fået tidligere, og parret var godt tilfredse.

- Pasodoblen passer meget til mit temperament og mit humør i den her uge, fastslog Paprika Steen efter dansen var overstået.

Første 10-taller

Derefter indtog aftenens topscorere, Johannes Nymark og Claudia Rex, dansegulvet, hvor de lavede en forrygende samba.

Dansen indbragte ikke mindre end 37 point, og parret fik de to første 10-taller i denne sæson af ”Vild med dans” – dermed fører Johannes nu over ægtemanden Silas Holst.

- Samba er svær, ikke for jer, men for mange andre, lød det fra en begejstret Britt Bendixen, som ønskede parret stort tillykke.

Tager hatten af

Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen dansede aftenens fjerde dans, en tango, som med 28 point både gav dem en fjerdeplads og flotte ord med på vejen.

- Astrid, du er politiker og er ikke vant til at stå på en scene på samme måde som de andre, men jeg må tage den store balletmesterhat af, for du er blevet eminemt til at optræde, lød de rosende ord fra Nikolaj Hübbe.

Den sidste individuelle dans blev fremført af Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard. De kastede sig ud i en pasodoble, som fik 31 flotte point, og de landede dermed på en tredjeplads.

- I er blevet så dygtige til at time jeres bevægelser med orkesteret, I er et dygtigt par, og jeg ser jer gerne gå videre, sagde Nikolaj Hübbe.

Maratondans og udstemning

Efter de fem par havde danset individuelt, var det tid til aftenens maratondans. Her skulle alle parrene på gulvet samtidig, og et efter et blev parrene sendt væk fra dansegulvet. Det par, som stod tilbage, fik flest point, og de blev så lagt oven i deres andre point.

Maratondansen kunne have ændret på pointstilingen, men dommerne endte med at sende parrene ud i den rækkefølge, som de lå pointmæssigt - med Paprika Steen og Mads Vad i bunden, og Johannes Nymark og Claudia Rex i toppen.

De to par, som endte i omdans, var Paprika Steen og Mads Mads samt Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard – sidstnævnte par lå ellers på tredjepladsen foran Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen.

Det par, som vi måtte sige farvel til, var Paprika Steen og Mads Vad. Skuespilleren roste sin dansepartner og sagde, at hun havde været rigtig glad for at danse sammen med ham.

Stilling på point i det niende ”Vild med dans”-show:

1. Johannes Nymark og Claudia Rex, samba og maratondans: 42

2. Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst, tango og maratondans: 39

3. Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard, pasodoble og maratondans: 34

4. Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen, tango og maratondans: 30

5. Paprika Steen og Mads Vad, pasodoble og maratondans: 27

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden