27. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Pernille Blume i Vild med dans: Kunne du se hvad hun lignede?

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard.
Pernille Blume og Morten Kjeldgaard.
Foto: Hanne Juul
Svømmeren Pernille Blume bar en smuk kjole, da hun dansede med Morten Kjeldgaard i ”Vild med dans” program 3.

Det så fantastisk smukt ud, da Pernille Blume og Morten Kjeldgaard fremførte en wienervals til tonerne af sangen ”Iris” i program 3 af ”Vild med dans”.

Den 27-årige svømmestjerne bar en hvid kreation, der var prydet med fjer og pailletter, og det skulle lede tankerne hen på Danmarks nationalfugl.

- Jeg skal lidt forestille at være en svane, og Morten har også et fuglebryst med fjer på, fortalte Pernille Blume til BILLED-BLADET efter showet og tilføjede med et smil:

- Mønsteret med pailletter skal vise, at der er noget vand på kjolen. Sypigerne har virkelig været dygtige til at få kjolen til at være præcis, som vi havde i tankerne.

https://imgix.billedbladet.dk/_han8557_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Blume blev svimmel

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard fik en fjerdeplads for deres wienervals, som havde været lidt op ad bakke for OL-vinderen.

- Wienervals er en svær dans, og man bliver lidt svimmel af den. Jeg har også svært ved at gå ned i knæ og slæbe mig hen ad gulvet. Jeg kan bedre lide, når der er lidt energi, lød det fra Pernille Blume, som ser frem til deres næste dans.

- På fredag skal vi danse rumba, og den glæder jeg mig til. Vi har allerede snust lidt til den, og jeg synes, den er sammensat rigtig godt.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp6464_2.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: