4. maj. 2021
Af John Lautrup

Peter Ingemann afslører forsiden på sin nye erotiske bog

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Hanne Juul
Peter Ingemann har afleveret et manuskript til Gyldendal. Det er saftige sager, som udkommer til efteråret.

Peter Ingemann kan i aften ses i TV 2-programmet "Ingemann og besættelsen", men snart kan man også læse hans nyeste bog, som han tidligere har lovet ikke bliver for sarte sjæle.

Laver erotisk bodegafortælling

Det afslører han på Instagram, hvor han viser et første udkast til forsiden af bogen "Den Gyldne Hest - En erotisk brun bodegafortælling". Titlens første del har navn efter faderens værtshus i Silkeborg, og i bogen fortæller han vilde hisorier om de skæbner, der havde deres faste og ofte sørgelige gang i det tilrøgede lokale.

- Første udkast til en forside på min nye bog. Gyldendals ekstremt dygtige folk arbejder videre på den. Men vi har fat i noget her!, skriver Peter Ingemann.

- "Den Gyldne Hest - En erotisk brun bodegafortælling" er begyndt at skrabe med hovene i boksen. Det bliver beskidt, vulgært, mega-ukorrekt og krænkende... og forhåbentlig skidesjovt. Nu ser vi. Det er jo jer, der er dommerne! Manuskript er afleveret, og bogen udkommer til efteråret. Forhåbentlig.

- Det kan jo være, Gyldendal slår korsets tegn og siger: Fandme nej! Hahahaha... jeg bliver i hvert fald fyret fra TV 2 som minimum, lyder det fra Peter Ingemann med hans lune sans for at slå på reklametromme for sit værk.

GALLERI: Hjemme hos Peter Ingemann

Læs mere om: