Peter Ingemann: Derfor har han kone og datter med på job

Trine og Peter Ingemann

Trine og Peter Ingemann

Foto: Martin Høien
TV 2-værten Peter Ingemann har et spændende fritidsjob, hvor han har sin familie med på sidelinjen.

Peter Ingemann har i mange år været et populært ansigt på tv-skærmen, men han har også et helt andet arbejde, som han er glad for.

Flere gange om året er den 49-årige TV 2-vært nemlig guide på busture til Berlin, og her får han hjælp af sin familie.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg har lige været på tv-optagelser i Berlin, og så tog jeg derned igen med et hold busrejser. Jeg er jo guide i Berlin i min fritid, og der er vi lige kommet hjem fra, fortæller Peter Ingemann til BILLED-BLADET og fortsætter: 

- Min kone var med, og det var min yngste datter også. Min ældste datter blev hjemme, fordi hun skulle arbejde. Vi er en lille cirkusfamilie afsted, og det er rigtig hyggeligt.

En stor hjælp

Sammen med hustruen Trine har Peter Ingemann døtrene Caroline på 22 og Marie på 18, og han er glad for, at de har lyst til at give en hjælpende hånd på busturene til Berlin.

- På turen derned går min datter rundt i bussen og sælger lidt sodavand og øl. På selve dagene i Berlin er min kone bagtrop, og jeg er fortrop, så vi sørger for at få alle med. Det er et familieprojekt, forklarer Peter Ingemann, som møder mange af sine fans på busturene.

- Det er hyggeligt og sjovt, men man er også på arbejde, og det er noget, jeg bruger min ferie på. Men vi glædede os til at komme afsted, for der har jo ikke været så meget under corona. 

Her ses Ingemann med sine dejlige søtre i 2020. 

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden