1. feb. 2021
Af John Lautrup

Peter Ingemann fylder år: Fødselsdag med corona-hår

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Claus Fisker
Peter Ingemann fylder 48 år i dag, hvilket han markerer med et hårrejsende selvportræt på de sociale medier. Rosa Kildahl har kvitteret med en sjov fødselsdagshilsen.

Peter Ingemann har som så mange andre fået corona-hår i en tid, hvor landets frisører må holde lukket. TV 2-værtens nyvundne hårpragt fremgår med al ønskelig tydelighed af et foto, han har lagt på sin Instagramprofil i anledning af, at han i dag fylder 48 år.

Se bare her:

https://imgix.billedbladet.dk/pi.jpg
Peter Ingemann
Foto: Privat

Under billedet har Peter Ingemann skrevet:

"Ja ja, ser sgu lidt morgentræt ud. Men måtte som den store influenzaer' jeg er tidligt op og tage en fødselsdags-selfie.

Så mangler jeg bare en flybillet til Dubai, så vil jeg blive druknet i Vuitton-tasker og kan sælge mine brugte boksershorts og snotklude på hookers.cum - sorry jeg mente onlyfans inden dagen er omme.

God dag til jer, 48 somre er jeg blevet, vandmand har jeg altid været og udsigt til pighvar, hvidvin og fastelavnsboller til dessert."

Opslaget har udløst et væld af fødselsdagshilsener til Peter Ingemann. Blandt andet én fra tidligere Bagedysten-deltager, Rosa Kildahl, som muntert skriver:

"Stort tillykke, og får du et gavekort til frisør i overskud, er jeg køber".

Peter Ingemann
Rosa Kildahl
Foto: Lars Horn

Peter Ingemann har givet BILLED BLADET tilladelse til at bringe tekst og billede fra sin Instagram-profil.

Læs mere om: