17. aug. 2021
Af Stine Ramlyng

Peter Ingemann knækker sammen af grin: Se det sjove videoklip

Peter Ingemann
Vennerne Claus, Peter og Anders
Foto: TV 2
Selvironi er den vigtigste menneskelige egenskab. Det mener tv-vært Peter Ingemann, der har sendt en kæmpe kærlighedserklæring ud til vennerne Anders og Claus, som han laver programmet "To ens - med Ingemann" sammen med.

"Kan man ikke grine af sig selv, så kan man heller ikke være et godt menneske i alle mulige andre sammenhænge. Jeg elsker dig @andersgfrost <3. Du er et forbillede i en tid hvor alt skal være perfekt og poleret og hvor fotos bliver photoshoppet’ og filtreret til en uskøn perfekt uvirkelighed. Du er simpelthen en dejlig mand!"

Rosende ord fra Peter Ingemann

Sådan lyder de rosende ord fra tv-vært Peter Ingemann til vennen Anders Frost, 45, som han er aktuel med i tv-programmet "To ens - med Ingemann".

Grunden til Ingemanns skriv er et videoklip med Anders Frost, der bogstavelig talt forsøger at mave sig igennem en lidt smal dør. Maven er dog for stor, og Anders Gerner Frost sidder mere eller mindre fast i døren, hvilket får Ingemann til at gå i knæ af grin.

Fra reklame til kærlighedserklæring

Også hans anden ven og tv-makker i programmet Claus får en kærlig hilsen med på vejen i det instagram-opslag, som Peter Ingemann har lagt ud til sine godt 188.000 tusind følgere, og som Billed-Bladet har fået lov at dele.

"Claus har jo heldigvis INGEN fejl og har ALDRIG røget. Så ham kan vi ikke more os med (...) Du har også en fantastisk selvironi min ven. Det var faktisk det jeg elskede ved jer, fra første gang jeg så jer. I tager ikke livet eller besværlighederne så tungt, og dermed er I faktisk meget seriøse omkring det. Tak for jer <3", skriver Ingemann videre i det opslag, der oprindelig var tænkt som en reklame for programmet, men som endte som en kærlighedserklæring til de to venner.

I "To ens med Peter Ingemann", der bliver vist hver onsdag på TV 2 tager de venner rundt og gætter priser på to boliger, der ligner hinanden til forveksling, men som ligger to forskellige steder i landet. Men hvad gør det ved prisen, og hvem er bedst til at regne den ud af de tre?

Se hvordan Peter Ingemann selv bor i galleriet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Peter Ingemann

Læs mere om: