Lørdag, 27. marts 2021 - af John Lautrup

Peter Ingemann: Se lige hvad der hænger på hans væg

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Hanne Juul
Peter Ingemann afslørede i "Ingemann, Fyn & Lolland-Falster", at han elsker at lytte til Troels Triers musik. Efterfølgende var han på indkøb hos sit idol.

Peter Ingemann er vild med Troels Trier. Og ikke kun den gamle Røde Mor-forsangers musik, som tv-stjernen har i ørerne, når han løber. Også Troels Triers malerier er han faldet for. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Troels Trier kunst på væggen

Det skete, da han på sin knallert besøgte den 81-årige kunstner i programmet "Ingemann, Fyn & Lolland-Falster".

Kig godt på billedet, der hænger på væggen i Peter Ingemanns køkkenalrum hjemme i Svejbæk. Opmærksomme seere vil kunne genkende motiv og penselstrøg fra besøget hos Troels Trier på dennes gård nær Kerteminde. 

Foto: TV 2

Og ganske rigtigt. Et stykke tid efter optagelserne kørte Peter Ingemann tilbage til Kerteminde og købte hele to billeder af Troels Trier. 

- Min kone, Trine, var med dernede, og vi mødte Troels' kone, Rebecca Brüel, og hans datter, Rosa, og det var bare sådan en god og dejlig dag. De er alle fantastiske mennesker, fortæller Peter Ingemann og forklarer, hvorfor han holder af billedet på væggen. 

- Det er vildt og smukt og har et dejligt budskab - han har jo trukket korpigerne frem i stedet for bandet. Der er noget galt, crazy over det, samtidig med at det er uskyldigt og blødt. Ligesom Troels, siger han. 

Læs stort interview med Peter Ingemann i påskenummeret af BILLED-BLADET, der kan købes fra tirsdag den 30. marts. 

GALLERI: Hjemme hos Peter Ingemann

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden