25. aug. 2021
Af John Lautrup

Peter Ingemann og mæglerne: Sådan er vores venskab

Peter Ingemann
Peter Ingemann flankeret af Anders Gerner Frost (t.v.) og Claus Dreyer
Foto: Lars H. Laursen
Peter Ingemann og ejendomsmæglerne, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer, har gennem 17 år udviklet et tæt venskab.

Peter Ingemann var ikke i tvivl om, hvem han skulle ringe til, da han fik ideen til "To ens - med Ingemann". Selvfølgelig skulle ejendomsmæglerne, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer, være med i TV 2s nye boliggætteprogram.

De tre har været nære venner stort set lige siden, de mødte hinanden første gang i "Hammerslag" for 17 år siden.

- Nogle gange møder man mennesker, som man har rigtig mange ting til fælles med, og hvor man får lov til at sige nogle ting, som andre måske vil opfatte forkert. Drille hinanden på en måde, som man ellers ikke kan i det her politisk korrekte samfund. Vi kan godt sige ting til hinanden, som er på grænsen. Der er højt til loftet. Vi elsker hinanden alligevel. Det var det, der fangede fra starten af, siger Claus Dreyer, som er ejendomsmægler i Svendborg.

- Derudover kan vi dele alvorlige ting også og snakke om alt, der ligger os på sinde. Det har været fantastisk. Det har været grobunden for vores venskab. Når vi er sammen, er det et frikvarter, tilføjer han.

Anders Gerner Frost, som udover at være ejendomsmægler i Helsinge også er borgmester i Gribskov Kommune, er helt enig med sin mæglerven.

- Man skal turde være sig selv, også på skærmen. I virkeligheden er der rigtig mange, der ikke tør det. Som Claus siger, er der mange, der er bange for at sige noget forkert, når kameraet tændes. Der har vi jo opbygget sådan et forhold, at det jo nærmest er ligegyldigt, om kameraet er tændt eller ej, siger han.

Men det er ifølge Peter Ingemann først og fremmest grinet, der binder de tre venner sammen.

- Det var det, jeg faldt for ved Anders og Claus. Det alvorlige og det fortrolige kom først senere. Man er jo ikke fortrolig med folk, man lige har mødt. Men vi grinte hele tiden. Vi havde det morsomt. Jeg griner rigtig meget, når jeg er sammen med de to. Det er der fandeme for lidt af. Det der med at grine og have godt humør. Når man møder det, skal man eddermukme putte det på flasker og gemme det, for det er fedt, siger Peter Ingemann.

Venskabet omfatter også hinandens familier. Alle er inviteret med, når de tre holder fødselsdage.

- Men vi sidder ikke lårene af hinanden. Der kan gå år og dag mellem, vi ser hinanden, men det starter samme sted, hvor det sluttede. Som om vi havde snakket i går.., og så begynder vi at grine, smiler Peter Ingemann.

Læs interview med Peter Ingemann, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 26. august.

Læs mere om: