Mandag, 15. maj 2017 - af Ken Richter

Peter Ingemann trækker stikket

Peter Ingemann

Peter Ingemann

foto: TV2/Thomas Sinkbæk
Peter Ingemann lytter til sin krop og holder sommerpause fra jobbet.

Peter Ingemann, der af BILLED-BLADETs læsere blev kåret som Årets mandlige underholdningsvært, skal ikke tænke på TV og nye programmer de næste par måneder. I stedet skal han være sammen med sine tre piger, som er hans kone Trine og døtrene Caroline og Marie.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Lang sommerferie

- Jeg har valgt at trække stikket, og jeg har aftalt med min kone Trine og min chef på TV 2, at jeg holder en god, lang sommerferie frem til august, fortæller en veloplagt Peter Ingemann og forklarer videre:

- Nu har jeg været vært i 14 år, og de seneste måneder har været ekstra hårde. Jeg har både lavet "Nybyggerne" og "Størst", og jeg kunne specielt mærke, at en tur til Canada - lige efter jeg havde været i USA - fik min puls til at banke ekstra hårdt. Derfor valgte jeg at lytte til min krop.

 

Får nye ideer

Peter Ingemann øver sig i at koble helt fra.

- Når jeg går tur med hunden, kommer jeg tit til at tænke på nye ideer til mine programmer. Så slår jeg næsten mig selv over fingrene og siger: Glem det. Den slags skal jeg først bruge tid på igen til august, hvor jeg skal lave fem nye afsnit af "Størst" færdig, fortæller den populære TV-vært.

LÆS MERE: Peter Ingemann kåret som Årets underholdningsvært

 

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden