Søndag, 26. maj 2019 - af Christinna Braun

Peter Præst vinder Hjem til gården: Sådan vil han bruge pengene

Peter fra "Hjem til gården"

Peter fra "Hjem til gården"

Foto: Lotta Lemche/TV 2
Præsten Peter vandt dette års ”Hjem til gården”, og han er slet ikke i tvivl om, hvad præmien på den halve million skal bruges til.

I aftenens afsnit af ”Hjem til gården” var det præsten Peter Ole Finnemann Viuff, der slog konkurrenten Tom i finalekampen af TV 2-programmet og TV-vært Lene Beier kunne derfor udråbe Peter, som årets vinder af "Hjem til gården".

– Helt ærligt er jeg meget stolt. Jeg er stolt af den måde, jeg vandt på, for det var sørme ikke helt let. Men jeg havde viljen til sejr, og så er det jo fedt at sejre, fortæller Peter til BILLED-BLADET.

Det skal præmien bruges på

Peter kunne efter sejren i finalen slæbe posen med en halv million kroner med hjem til Trige ved Aarhus, og den store præmie skal blandt andet bruges på en renovering af hans gårdejendom.

Derudover har han planer om, at spejderne og idrætsforeningen i byen, hvor han bor, kan søge om et tilskud til en gave.

– Jeg ved, at spejderne ønsker sig en projektor, så måske skal nogle af pengene bruges på det, lyder det fra dette års vinder af ”Hjem til gården”.

Læs vinderinterviewet med Peter og de andre semi- og finalister i BILLED-BLADET nr. 22, der er på gaden tirsdag den 28. maj.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden