Peter røg ud af Hjem til gården: Jeg er bedst i modvind

Peter fra "Hjem til gården"

Peter fra "Hjem til gården"

Lotta Lemche/TV 2
I aftenens afsnit af ”Hjem til gården” måtte gårdejeren Peter se sig slået i en videnstest om gårdlivet. Forventningerne til ham var for store, fortæller han.

Peter måtte i aftenens afsnit af ”Hjem til gården” se sig slået af Esmaeil i en videnstest i tvekampen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Peter, der er vokset op på en gård og selv har holdt gård lige siden, konkurrerede mod bymennesket Esmaeil, og derfor havde alle nok regnet med, at det var Peter, der ville vende tilbage til gården med de andre beboere – men sådan gik det ikke.

Gik i baglås

- Det er lidt skørt med mig, men går det for godt, går det slet ikke. Jeg går lidt i baglås, når der er for store forventninger til mig, siger Peter.

- I Aarhus siger vi jo, at der skal mere medvind på cykelstierne, men jeg er faktisk bedst i modvind, fortæller han med et grin.

På gården var der plads til ånden

Sognepræsten Peter fortæller, hvordan den simple levevis på gården bragte gårdens beboerne tæt på hinanden.

- Det var ret fantastisk, for på gården oplevede vi, hvordan vi nærmest gik tilbage til barndommens lykke, fordi vi var afholdt fra alle forstyrrelser. Vi begyndte at synge sammen, og ånden levede i os. Det gav en helt særlig lykkefølelse, fortæller Peter.

Peter forlod gården i aftenens afsnit, men hans rejse er ikke slut, da han flytter ind på Ødegården, hvor han har mulighed for at kæmpe sig tilbage på den rigtige gård.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden