Mandag, 20. september 2021 — af Karina Didriksen

Puk Elgård jubler: Jeg er blevet bonus-bedstemor

Puk Elgård.
Puk Elgård.
Foto: Martin Høien
TV 2-værten Puk Elgård nyder, at familien er blevet udvidet med et lille nyt medlem.

Puk Elgård havde en dejlig nyhed at fortælle, da hun var til gallapremiere på filmen ”Margrete den første” sammen med kæresten Lothar Friis.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Lothar er blevet morfar for første gang, og jeg er ble­vet bonus-bedste­mor, så det er en stor ting, sagde en glad Puk Elgård til BILLED-BLADET.

Det er Lothar Friis’ datter, Sarah, som fødte sønnen Elliot i august.

- Jeg har fire børn, og det er mit første barnebarn, så det er rigtig stort, sagde Lothar Friis med et smil og tilføjede:

- Det er en omvæltning, men det er dejligt. Jeg er 55, så jeg ser jo mig selv som en ung morfar, og jeg glæder mig til at tage ham med ud i bjergene, når han bliver større.

Foto: Martin Høien

Har et tæt forhold

Puk Elgård og Lothar Friis har været sammen i mere end 20 år og har sønnen Robin sammen. Men ”Go’morgen Danmark”-værten har også et nært forhold til Lothars tre børn.

- Jeg har jo kendt Sarah, siden hun var tre år. Heldigvis er Sarahs mor og jeg rigtig gode veninder, så vi kan sagtens dele posten, lød det med et smil fra Puk Elgård, som tilføjede:

- Det er så skønt at se den næste generation vokse op, og vi bor dejlig tæt på, så vi får lov til at være rigtig meget med.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden