29. okt. 2017
Af Majken Munk

Puk Elgård om det store Knæk Cancer-beløb: Vildt rørende!

Puk Elgård
Puk Elgård.
Foto: Birger Storm
For TV-værten Puk Elgård har ”Knæk Cancer”-ugen betydet en hel del, hvor det hele kulminerer i en aften, hvor Danmark står sammen.

I løbet af uge 43, som på TV 2 er dedikeret til ”Knæk Cancer” har TV-værten Puk Elgård blandt andet besøgt en cancerpatient og i studiet - under det fire timer lange ”Knæk Cancer Live”-show - snakkede hun med en hel række danskere, der donerede penge til det gode formål.

Dermed var hun sammen med hele Danmark med til at samle 147.113.040 millioner kroner ind.

En rørende aften

I næsten alle telefonsamtaler, som Puk Elgård havde i løbet af indsamlingsshowet, var beløbet på minimum 10.000 kroner, og det gør hende glad helt ind i hjertet over, at der er så mange, der er villige til at give penge til at knække cancer.

- Det er helt vildt rørende! De samtaler og donationer, jeg har oplevet i dag, betyder bare, at det her (”Knæk Cancer” red.) er en sag, som optager danskerne, fortalte Puk Elgård efter showet.

Puk Elgård: Det batter noget

Puk Elgård har selv været meget berørt af kræft, og hun mistede desværre også sin mor til den forfærdelige sygdom. En aften som ”Knæk Cancer Live” betyder meget for TV-værten, og derfor er hun også meget stolt af, at det indsamlede beløb er noget, der kommer til at betyde en hel del.

- Det her er en aften, som man står sammen om, for det er ikke din nabo, der bliver ramt. Det er en stor del af mange familier. Derfor batter det indsamlede beløb da noget, fortalte hun.

Læs mere om: