Mandag, 14. marts 2016 — af af Laura Bentzen og Emilie Schade

Rachel Ellebye var TV-vært til gallapremiere

Rachel Ellebye
En meget glad og begejstret Rachel Ellebye debuterede som TV-vært ved gallapremieren på musicalen "Hairspray".
Foto: Birger Storm
Den 10. marts havde musicalen ”Hairspray” gallapremiere i Tivolis Koncertsal, og Rachel Ellebye fra "Årgang 0" var vært.

Da Jeanette fra realityportalen.dk kontaktede Rachel Ellebye over Facebook og gav hende muligheden for at være vært på den røde løber til gallapremieren på ”Hairspray” sammen med journalisten og komikeren Tjelle Vejrup, sagde Rachel selvfølgelig ja.
 
- Det er mega fedt og rigtig fantastisk. Det er en anderledes oplevelse at være rød løber-vært, da jeg selv er vant til at stå på den røde løber og blive interviewet. Nu står jeg på den røde løber og interviewer folk, sagde Rachel efter showet til BILLED-BLADET.
 
LÆS MERE: Rachel fra "Årgang 0" var i praktik på BILLED-BLADET
 
Den 16-årige pige fra "Årgang 0" syntes, at oplevelsen som rød løber-vært var noget andet end måden, hun er vant til at være på TV, men Rachel Ellebye fortalte, at hun kan lide begge former på hver sin måde. 
 

Rachels fremtidige TV-karriere
Rachel Ellebye udelukker ikke muligheden for en TV-karriere, men hun fortalte efterfølgende, at hun er ung, og at hun stadig har mange andre muligheder foran sig.
 
LÆS MERE: Martin Brygmann fejrer fødselsdag på nyt job
 
Men hvis hun fik muligheden, ville hun bestemt ikke sige nej til tilbuddet om en fremtidig TV-karriere, da hun synes, det er en anderledes og spændende branche.
 

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Personligt har Rachel Ellebye selv en stor musicalpassion, da hun igennem sit efterskoleår har gået på musicallinjen, hvor hun selv optrådte på scenen.
 
Oplevelsen af musicalen
- Det var virkelig en fantastisk forestilling: Superflot arbejde, fantastiske kostumer, fantastisk musik, dygtige dansere, dygtige skuespillere, alt var bare virkelig fantastisk, sagde Rachel Ellebye med stort smil på læben lige efter "Hairspray"-forestillingens afslutning. 
 
Rachel Ellebye tilføjede:
 
- Det var virkelig en fantastisk oplevelse med hele familien!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden