Tirsdag, 14. juni 2016 — af Ken Richter

Rachel fra Årgang 0 har fået 12 i spansk

Rachel Ellebye
Rachel Ellebye
Foto: Alex Tran
Rachel fra "Årgang 0" på TV 2 har scoret topkarakter i spansk og er klar til at rejse til Argentina i et år.

Rachel Ellebye har fået en fornem start på eksamensræset i 1. g. på gymnasiet i Sønderborg. Hun har scoret topkarakteren 12 i spansk, og Rachel har dermed fået det bedste udgangspunkt for at rejse til Argentina.

- Jeg har let ved spansk, for jeg har en del spansktalende venner. Nu føler jeg mig klar til at rejse til Argentina, hvor jeg skal være på udveksling i et år, fortæller Rachel fra apotekerhjemmet i Aabenraa.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Meget mere eksamen

Inden hun når så langt, skal Rachel lige have de sidste prøver i dansk, samfundsfag og engelsk overstået, inden hun i første omgang rejser tre uger til Brasilien.

- Jeg skal være juniorleder i en sommerlejr for 11-årige børn fra hele verden, forklarer Rachel Ellebye, der er uddannet juniorleder gennem CISV (Children International Summer Villages).

Som yngre har 16-årige Rachel selv prøvet at være på en tilsvarende lejr i USA.

- Når jeg kommer hjem fra Brasilien, kan jeg lige nå at få pakket og ordnet lidt praktisk, inden jeg skal til Argentina i et år, fortæller Rachel, der er på udveksling gennem AES Interkultur. Endnu er det ikke afgjort, men Rachel regner med, at hun skal bo hos en familie i Formoza, der ligger i det nordlige Argentina.

LÆS MERE: Rachel fik debut som TV-vært

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden