RITA: Se hvem der er Carsten Bjørnlunds private kærlighed

Foto: Søren Lamberth og TV 2
Carsten Bjørnlund er i TV 2-serien meget glad for hovedpersonen Rita, der spilles af Mille Dinesen. Privat er hans store kærlighed designeren Christie Fals.

Carsten Bjørnlund har ligesom sin figur Rasmus i TV 2’s ”Rita” på TV 2 oplevet forandring i de sidste 10 år, og skuespilleren er med sine 47 år landet et godt sted i livet.

Gift og far igen

Carsten Bjørnlund er blevet gift med designeren Christie Fals, og parret har fået Ziggy, der nu er tre år. I forvejen er Carsten far til sønnerne Bertram, 17, og Vilfred, 11, fra ægteskabet med Signe Skov, og Christie er mor til Rosa på 12 år fra et tidligere forhold. I løbet af denne coronatid har Carsten Bjørnlund nydt at være ekstra meget sammen med familien. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg har fået en masse samvær med min elskede familie, og det er jo dejligt, fortæller Carsten Bjørnlund til BILLED-BLADET. 

Trives sammen

- Jeg har lært af denne tid, at jeg virkelig godt kan lide at være sammen med min familie, og at vi trives sammen Vi har haft det godt herhjemme. Jeg håber også, at vi som samfund har lært, at vi godt kan indrette os anderledes arbejdsmæssigt og have en anden fordeling mellem arbejde og fritid. Måske kunne man arbejde mere hjemmefra, som jeg hører fra flere har været effektivt. Så jeg håber, at vi kan indrette os mere fleksibelt i forhold til arbejdet, lyder det fra Carsten Bjørnlund. 

Se fotoet af Carsten Bjørnlund og Christie Fals og læs interviewet med skuespilleren i BILLED-BLADET nr. 26, der er på gaden nu. 

Carsten Bjørnlund og Christie Fals.
Foto: Dan Mariegaard

Carsten Bjørnlund og Christie Fals.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden