Mandag, 9. maj 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Rørende øjeblik i Først til verdens ende: Sådan er Michael og Renés relation nu

Michael og René Mallin
Michael og René Mallin
Foto: TV 2
Der har været en dyb kløft mellem tvillingerne Michael og René Mallin i mange år, men i mandagens afsnit af "Først til verdens ende" fik de endelig talt ud. I dag har de et helt anderledes forhold til hinanden.

Deltagerne er efterhånden halvvejs i ræset mod at komme ”Først til verdens ende”, men i mandagens afsnit tog konkurrencen noget af en drejning, idet hele to af holdene blev ramt af corona.

Først fik Nikolaj en positiv test, og siden blev også René ramt. Konkurrencen blev derfor sat på pause, inden de begge blev testet negative og kunne fortsætte på den hæsblæsende rejse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mistede deres far

René Mallin var isoleret med sin tvillingbror, Michael Mallin, og de to brødre fik brugt nogle af de mange dages ventetid på endelig at få talt ud med hinanden.

De var meget tætte som børn, men de gled fra hinanden, da René som teenager fik en kæreste og flyttede hjemmefra – og dermed også væk fra Michael.

- Vi havde brug for den tur sammen. Vi har ikke været så tætte, siden vi flyttede fra hinanden, og for er par år siden mistede vi vores far efter få måneders sygdom. Det var ham, vi havde det bedste forhold til, og han var god til at samle os. Derfor var det også meget hårdt at miste ham. Det var vigtigt for os at få snakket ud, for vi kunne se på vores far, hvor hurtigt det lige pludselig kan gå. Og jeg kunne ikke leve med, at jeg ikke fik renset luften mellem mig og min bror, fortæller René Mallin.

Hårdt og dejligt

Efter flere uger på farten lykkedes det dem endelig at få talt ud med hinanden, da de to var isoleret i Tyrkiet. Her gav René sin bror en stor og oprigtig undskyldning for at have svigtet Michael, da han havde det svært. Det var en meget rørende scene, der udspillede sig i programmet, og for René selv var det også svært at se på.

- Det var hårdt, og der kommer mange af de samme følelser tilbage, når man ser det. Vi havde meget på spil, synes jeg. Vi kunne ikke bare sætte i gear og køre frem med det samme i forhold til at få talt ud. Det er både hårdt at se samtalerne mellem os, men det er også dejligt. Vi kunne endelig få paraderne ned og være åbne over for hinanden. Hvis vi var røget ud efter 14 dage, havde vi ikke nået det, fortæller René.

Michael og Rene i Italien
Foto: TV 2

Et helt nyt forhold til hinanden

Sammen med undskyldningen gav han sig selv og Michael et armbånd. De går stadig med det, ligesom de også har fået et helt andet forhold til hinanden.

- Vi taler tit sammen, næsten hver dag. Vi var til standup sammen for et par uger siden. Bare os to. Det har vi aldrig gjort før, uden at der har været en tredje person med, som sørgede for, at det ikke blev stille og akavet. Men nu kan vi gøre sådan nogle ting sammen, fortæller René, der er lykkelig for at have fået talt ud med sin bror.

Man kan følge tvillingebrødrenes videre rejse i ”Først til verdens ende” hver mandag på TV 2.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden