Lørdag, 28. november 2020 - af Karina Didriksen

Rørt Hilda Heick: Michael er den søn jeg aldrig fik

Hilda Heick og Michael Olesen
Hilda Heick og Michael Olesen
Foto: Hanne Juul
Sangerinden Hilda Heick måtte forlade ”Vild med dans” i program ni, men hun har fået en ven for livet i partneren Michael Olesen.

Fredag aften måtte Hilda Heick stille danseskoene i ”Vild med dans”, efter at hun tabte omdansen til Mads Vad og Emili Sindlev i program ni.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 74-årige sangerinde tog det dog med oprejst pande, for selv om hun nu er ude af dansekonkurrencen, er hun lykkelig for, at hun har fået en ven for livet i sin dansepartner Michael Olsen.

- Jeg har det fint nok. Jeg var jo næsten klar over, at det med omdansen snart måtte komme. Og da jeg så stod sammen med Emili og Vads, følte jeg, at det var slut, sagde Hilda Heick til BILLED-BLADET efter showet og tilføjede:

- Men jeg kommer til at savne ham her knægten, for jeg skal jo ikke se ham så tit mere. Jeg er kommet til at holde meget af Michael. Han har været en fantastisk ven, danser og kavaler.

Vil holde kontakten

Hilda Heick og hendes 38-årige dansepartner lover, at de kommer til at holde kontakten, selv om de ikke længere skal danse sammen i ”Vild med dans”.

- Bedstemor og knægten her, de kommer til at se mere til hinanden, lød det fra Michael Olesen, hvorefter en rørt Hilda Heick indskød:

- Kan du ikke kalde mig for mor i stedet for? Michael er jo lidt den der søn, jeg godt kunne have ønsket mig. Han minder mig om Keld, da han var ung.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden