Rolf og Ritter på Tour med kronprinsen: Det snakkede de om undervejs

Dennis Ritter, kronprins Frederik og Rolf Sørensen

Dennis Ritter, kronprins Frederik og Rolf Sørensen

Foto: TV 2
Snakken flød derudad, da Rolf Sørensen og Dennis Ritter for nogle uger siden sammen med kronprins Frederik testede årets første Tour de France-etape.

Cykelfeberen raser over det ganske land i disse dage, fordi Tour de France lige om lidt begynder herhjemme i Danmark.

På fredag går det løs med første etape, men allerede tirsdag aften tager TV 2 hul på årets løb. 

På tour med kronprinsen

Her sendes nemlig årets første udgave af ”Rolf og Ritter på Tour”, og i programmet har de selskab af selveste kronprins Frederik.

Samtalen flød glimrende, og der blev snakker om alt fra begejstringen for cykelsport til dejlige minder om Tour de France, fortæller Dennis Ritter. 

Kronprins Frederik og hele kongefamilien har som bekendt en helt særlig forbindelse til Frankrig, og derfor spurgte Dennis Ritter også kronprinsen, hvilke barndomsminder han selv har med det legendariske cykelløb.

- Han bekræftede, at han har været ude langs vejen og se Tour de France-etaper med sin far og bror som barn, når de var på Cayx. Det blev jeg jo glad for at høre, fortæller cykelkommentatoren.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I år får kongefamilien en helt unik mulighed for at opleve cykelløbet på tætteste hold, hvis de igen i år skal tilbringe en del af sommerferien i Frankrig. På 19. etape, som køres 22. juli, kører feltet nemlig lige forbi det smukke vinslot.

Man kan se ”Rolf og Ritter på Tour – med kronprinsen” tirsdag aften klokken 20.50.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden