9. feb. 2015
Af af Casper Nielsen og Nikoline Boier Vestergaard

Rosalinde Mynster fra Badehotellet: Børn må vente

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/45729.jpg
Hanne Juul/BILLED-BLADET
24-årige Rosalinde Mynster har stor succes som Fie på "Badehotellet". Nu planlægger hun at prøve lykken i London. Børn må vente lidt endnu, siger hun til BILLED-BLADET.

Badehotellets Fie spilles af 24-årige Rosalinde Mynster, der til dagligt bor i Los Angeles sammen med sin 18 år ældre kæreste, filminstruktøren Nikolaj Arcel.

Men hvor længe hun bliver boende her, er uvidst, for den populære Badehotellet-skuespillerinde har sat sin agent i gang med at søge nyt arbejde og nye kurser for hende i London.

- Jeg bor til daglig i Los Angeles, men jeg er altså ikke emigreret. Jeg har rødder i København og vil gerne arbejde her, og det næste halve år kommer jeg nok også til at være i København og i London. Jeg savner lidt teatret og hele det miljø, som man jo ikke har i Los Angeles på samme måde som i New York og i London, siger Rosalinde Mynster til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Badehotellet er seernes favorit

Rosalinde Mynster elsker at rejse

Og børn må vente lidt endnu, lyder det fra travle Rosalinde Mynster.

- Jeg elsker at rejse rundt i verden og opleve. Jeg prøver ikke at planlægge alt for meget, så er man mere åben for, hvad der sker. Jeg føler i hvert fald stadig kun, jeg er ved at uddanne mig, siger Rosalinde Mynster.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup glad for ny sæson ad Badehotellet

Lige blevet faster

Og så er der endnu en god grund til at komme hjem og opholde sig i Danmark. Rosalinde er nemlig blevet faster. Hendes bror Jasper Spanning er blevet far til en lille dreng.

– Skruk? Nej, det er jeg ikke blevet, selv om jeg da godt vil have børn med tiden, og det gibber lidt, når man ser en lille baby. Men jeg er jo kun 24 år, så det føler jeg ikke er lige nu, og jeg har det også godt med bare at være faster. Så har man kun alt det sjove, siger hun til BILLED-BLADET.

LÆS DET STORE INTERVIEW MED FIE FRA BADEHOTELLET I BILLED-BLADET I DENNE UGE

Læs mere om: