Fredag, 27. januar 2023 — af Caroline Andersen

Rose Hermansen fra X Factor: Kommer fra en musikalsk familie

Rose Hermansen
Rose Hermansen
Foto: Lasse Lagoni / TV 2
18-årige Rose Hermansen fra Ølsted på Fyn, der til daglig går i 2.g på Vestfyn Gymnasium, er i aften en af de få deltagere, der er valgt til at skulle synge til den berømte “six chair challenge” og dermed kæmpe om en plads videre til bootcamp.

Rose Hermansen overbeviste i den grad dommerne til sin audition, hvor hun stolt kunne gå fra med tre ja’er. Efterfølgende blev hun valgt af “X Factor”-dommeren Thomas Blachman til at gå videre til “six chair challenge”, som bliver vist i aften. 

Allerede efter hendes audition har Rose Hermansen modtaget en masse rosende ord, både fra folk hun kender, men også fra folk hun ikke kender. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har været sjovt. Folk har skrevet til mig på forskellige sociale medier. Folk på min arbejdsplads har spurgt mig om de ikke har set mig i TV’et på et tidspunkt. Hvis jeg har hentet mine søskende i skolen, så har de også kunne genkende mig. Særligt efter mit navn blev sagt da jeg gik videre til six chair challenge, siger Rose Hermansen i et interview med BILLED-BLADET.

Sangerinden kunne også fortælle, at musikken ikke kommer fra fremmed. Hun kommer nemlig fra en musikalsk familie, hvor sang og musik har været en fast del af opvæksten. 

- Hele min familie er en musikalsk familie. Jeg er fra en familie med seks børn og to forældre, og vi alle sammen spiller klaver, guitar, bas, trommer og synger. Det har været en kæmpe del af mit liv, siger Rose Hermansen, der også kunne fortælle, at hun skriver sine egne sange selv. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden