9. feb. 2020
Af John Lautrup

Så er der Oscar-nat: Michèle Bellaiche er vild med film

Michèle Bellaiche
Michèle Bellaiche
Foto: TV 2
Klokken 23.20 søndag den 9. februar går det løs. Med Michèle Bellaiche som vært dækker TV 2 gennem hele natten årets Oscar-show i Los Angeles.

Michèle Bellaiche er som sædvanlig vært, når TV 2 klokken 23.20 søndag den 9. februar blænder op for dækningen af årets Oscar-fest. Og som sædvanlig glæder hun sig.

- Hvis man er vild med film, så er det jo et fantastisk job. Normalt går jeg i biografen to-tre gange om måneden, men i lang tid har jeg set tre film om ugen. Jeg ser alle filmene i hovedkategorierne, siger Michèle Bellaiche, som har en klar favorit i kategorien "Bedste mandlige skuespiller".

- Hvis Joaquin Phoenix ikke vinder en Oscar i år for "Joker", er der noget helt galt. Jeg har set rigtig mange af hans film, og hold kæft, hvor kan den mand spille, siger hun.

Med sig i studiet har Michèle Bellaiche modeeksperterne, Jesper Høvring og Uffe Buchard, samt filmeksperterne, Søren Frellesen og Ann Lind Andersen. Undervejs får de blandt andet besøg af skuespilleren, Claes Bang.

TV 2s USA-korrespondent, Jesper Steinmetz, følger begivenhederne fra Los Angeles. Undervejs bliver der kigget nærmere på de nominerede film – blandt andre den dansk producerede dokumentarfilm "The Cave", der er nomineret i kategorien "bedste dokumentar".

Fra klokken 0.30 begynder alle de berømte stjerner at ankomme til årets glamourøse Oscar-uddeling i The Dolby Theatre i Hollywood, Los Angeles, iført deres pæneste skrud. Michèle Bellaiche, Jesper Høvring og Uffe Buchard vil føre seerne gennem begivenhederne og sammen kommentere stjernernes kjoler, styling, skønhed og glamour.

Klokken 2 går det så løs med Oscar-uddelingen. I år er det den 92. udgave af den store filmfest, og også i år er Oscar-uddelingen i Hollywood uden en egentlig vært. I stedet vil forskellige specielt udvalgte stjerner uddele filmpriserne.

Læs mere om: