11. okt. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Så tætte er Jesper og Birthe Bruun Rasmussen på regentparret

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-65805.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Venskabet mellem Jesper og Birthe Bruun Rasmussen og regentparret går mange år tilbage. De to vennepar har i årenes løb nydt mange bridgeaftener og festlige begivenheder sammen.

For Jesper og Birthe Bruun rasmussen er venskabet med dronning Margrethe og prins Henrik noget meget værdifuldt. Auktionshus-parret har altid udtrykt stor beundring for regentparret, som hører til en sluttet kreds af helt nære venner. Det særlige bånd auktionshuset og kongehuset imellem går mange år tilbage, og venskabet trivedes således for eksempel allerede tilbage i slutningen af 1970'erne, da både Jesper og Birthe Bruun Rasmussen og regentparret havde børn på Krebs' Skole.

Hyggelige bridgeaftner med Bruun Rasmussen

Siden er det især de hyggelige bridgeaftener, der har været blandt højdepunkterne, når vennerne samles. Det er dog først og fremmest årets allersidste dag, som har fanget mange mennesker opmærksomhed. Den store private udklædningsfest med Jesper og Birthe Bruun Rasmussen, regentparret og andre venner som Susanne Heering samt Bent fabricius Bjerre og Camilla Arndt har for både deltagerne og BILLED-BLADET s læsere været blandt de absolutte højdepunkter.

Jesper Bruun Rasmussen med sjov hat

For et par år siden var Jesper og Birthe Bruun Rassmussen i øvrigt værter for nytårsfesten hjemme i privaten, hvor en Jesper med sjov, høj hat var udenfor og tage imod de kongelige gæster. Det var lige noget, som fik dronningen og prins Henrik til at trække på smilebåndet. Især prins Henrik fandt Jespers Bruun Rasmussens hat morsom. Udklædningstemaet var i øvrigt spillekort.

Sidste år i december var regentparret æresgæster, da Bruun Rasmussen holdt stor fest på Hotel d'Angleterre i anledning af Birthe Bruun Rasmussens 75-års fødselsdag. Det var en herlig begivenhed, der bragte det bedste frem i alle. Også dronningen og prins Henrik var i festhumør.

Læs artiklen: Dronning Margrethe fejrede sin venindes 70 års fødselsdag

Yngre generation ses også

Den yngre generation af Bruun Rasmussen-familien og den kongelige familie mødes også. Således har Jesper og Birthe Bruun Rasmussens søn Frederik og hans kone Nina samt kronprinsparret flere fælles venner og bekendte og ses derigennem ved særlige lejligheder.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-54194.jpg
Foto: All Over Press

Læs mere om: