Sådan støtter Årgang 0-mor sin datter efter netmobning

Foto: Martin Høien

Stephanie fra "Årgang 0" har modtaget en del ubehagelige beskeder på de sociale medier om sin vægt. Og det er selvfølgelig noget, mor og datter har taget en snak om.

Torsdag, 28. november 2019 - af Karina Didriksen og Stine Ramlyng

Christina Siguenza er selv blevet kritiseret for sin vægt gennem årene i ”Årgang 0”, men hun har lært ikke at læse kommentarerne.

– Jeg har prøvet at fortælle Stephanie, at det er folk, der selv har det dårligt, som skriver negative ting på de sociale medier, forklarer hun.

Sådan støtter jeg Stephanie

For nogle uger siden fortalte Christinas 19-årige datter, Stephanie, i en YouTube-video, at hun havde fået mange negative kommentarer på de sociale medier angående sin vægt.

”Årgang 0”-stjernen er ked af kritikken, men heldigvis får hun masser af støtte fra sin mor.

– Vi har snakket meget om det, og jeg ved, at hun har fokus på vægtøgningen. Det er jo første skridt, så hun gør, hvad hun kan. Jeg har sagt til hende, at hun skal tage kosten først, inden hun begynder på motionen, fortæller Christina og tilføjer:

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

– Vi bor desværre et stykke fra hinanden, så jeg kan ikke tage hende med ud at gå. Men vi har aftalt, at vi skal ud og powerwalke sammen en dag, når jeg har fri fra job i Slagelse, hvor Stephanie også arbejder som lærervikar.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Få et hyggeligt gensyn med de fire "Årgang 0"-familier i galleriet herunder:

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)