7. dec. 2017
Af John Lautrup

Sammen i Tinkas Juleeventyr: Lars Knutzon er nissefar i Mia Lyhnes liv

Mia Lyhne og Lars Knutzon
Mia Lyhne og Lars Knutzon
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET og TV 2
Lars Knutzon og Mia Lyhne spiller sammen i Tinkas juleeventyr. Han er nissekongen Gobbe, og privat har han også været en slags nissefar for Mia Lyhne og hendes to børn.

Lars Knutzon har kendt Mia Lyhne hele livet og er slags papbedstefar for hendes tvillingedøtre, Astrid og Asta. En munter nisse-agtig én af slagsen, ifølge Mia Lyhne.

- Lars har altid været meget underholdende. Vi ses alle sammen meget privat og rejser sammen. For mig er det sådan et fælles familieliv. Mine børn er tit oppe hos Lars og Kirsten (Lars' kone, red.). De har været rigtig søde til at tage imod dem, siger Mia Lyhne. der som alenemor har stor glæde af hjælpen.

Mia Lyhnes børn er skønne

- De er skønne børn. Og de er nemme at have, når de er der, fortæller Lars Knutzon, som i "Tinkas juleeventyr" på TV2 for første gang spiller sammen med Mia.

- De går først galt, når moderen dukker op. Sådan er det altid med forældre. Utroligt at generation efter generation ikke tager ved lære af de t.., men de elsker hende meget. Hold kæft, hvor de elsker hende. De slås om hende, ler Lars Knutzon og husker, hvordan Mia selv var som barn.

- Hun var meget stilfærdig. Sådan en lille smule fjern. Fjern på en meget charmerende måde, siger han.

Læs mere om: