Sara Maria Franch-Mærkedahl ved hvor solen er

Sara Maria Franch-Mærkedahl

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Den tidligere vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl, som vi har set som vært i ”Vild med dans – trin for trin”, er med i rejsebureauet Apollos nye kampagne.

Torsdag, 3. december 2015 - af Liz Rørsig

Sara Maria Franch-Mærkedahl, der er kendt fra TV 2 Vejret og ”Vild med dans – trin for trin”, er blevet nyt ansigt for rejsebureauet Apollos kampagne om jagten på det gode vejr.

- Jeg blev kontaktet af Apollo, da jeg har været vejrvært, og den profil passede til rejsebureauets slogan, ”Vi ved hvor solen er”, siger Sara Maria, der selv både er til familie- og sportsferier.
 

Sara Maria Franch-Mærkedahl håber på mere Vild med dans

 

Klik her og køb et juleabonnement på BILLED-BLADET fra kr. 150,-!

 
- Optagelserne til kampagnen, man kan se nu, foregik på Apollos Sportsresort Fuerteventura i efteråret, hvor jeg var af sted i tre dage. Det var nemlig midt under ”Vild med dans – trin for trin”, så jeg kunne ikke være væk så længe. Stedet var dejligt med høj sol og 30 grader, så det var et skønt afbræk, siger TV 2-værten, der fortsætter rejsesamarbejdet i 2016. Hun holder fri lige nu, men har snart nye projekter i sigte. 
- Og så håber jeg, at jeg skal være med i en ny sæson af ”Vild med dans – trin for trin”, siger Sara Maria Franch-Mærkedahl.