26. feb. 2019
Af Liz Rørsig

Sara og Christian fra 3 x Beliggenhed: Vi ta'r os godt af folk

Christian Borregaard og Sara Lygum
Christian Borregaard og Sara Lygum
Foto: Alex Tran
Flere og flere vil gerne have hjælp af ejendomsmæglerne Sara Lygum og Christian Borregaard til at finde en bolig i TV 2-programmet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, der kører på ottende sæson.

- Vi synes, at programmet flytter sig mere og mere, og der sker gode ting, er ejendomsmæglerne Sara Lygum og Christian Borregaard enige om. De hjælper igen boligsøgende danskere med at finde en bolig i sæson nummer otte af "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed". Og programmet er stadig populært.

- Det er lidt den samme historie om og om igen, men vi får stadig flere henvendelser fra folk, der gerne vil medvirke, fortæller Christian Borregaard til BILLED-BLADET.

Kommer videre

- Sara og jeg oplever til gengæld nye situationer, som gør tingene lidt sværere for os, men vi lykkes meget hen ad vejen. Vi har ikke oplevet nogen, der ikke er kommet videre, tilføjer Christian.

På spørgsmålet om han selv har lyst til at medvirke i programmet, hvis han stod i samme situation som de boligsøgende, siger han:

- Hvis jeg ikke var i branchen og var i en hårdknude med en bolig, så ville jeg godt turde. Jeg synes nemlig, at vi tager os rigtigt godt af de medvirkende. Vi behandler dem ordentligt, og det, der bliver optaget, er det, der kommer på skærmen. Der skal ikke være noget smart, noget sensationelt eller noget, der skal klippes dårligt. Og det kan vi godt lide ved programmet. Det er ægte, fastslår Christian Borregaard, der selv er glad for sin bolig i Silkeborg.

Her deler han bopæl med hustruen Henriette og deres to børn, Majse og Alberte. Sara bor i Odense med børnene Oscar og Astrid.

Læs mere om: