Lørdag, 5. august 2017 - af Juliane Olsen

Sarah Grünewald vil have mere mod og mindre filter på socialt medie

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Vild med dans”-værten Sarah Grünewald synes, at hun er lidt for pæn på de sociale medier, og det beslutter hun sig nu for at lave om på.

Den 33-årige ”Vild med dans”-vært er som de fleste andre i hendes aldersgruppe aktiv på de sociale medier heriblandt billeddelingstjenesten Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu har hun kigget nøje på de opdateringer, hun har lagt ud, og TV-værten har vurderet, at hun er lidt for pæn.

- Mindre filter, mere ægte og en smule modig. Min Instagram er måske lidt for pæn!, skriver Sarah Grünewald i en opdatering, BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Sarah Grünewald ville fremstå perfekt

Tanken kom til hende natten til torsdag, og Sarah Grünewald mener, at hendes mange år som model og hendes øje for farver spiller ind.

Der har for hende også været et behov for at fremstå perfekt, og det synes hun skal stoppe nu, for det har taget overhånd.

For eksempel er stavning ikke hendes stærke side, og derfor har Sarah Grünewald hidtil valgt at skrive korte opdateringer, selv om hun har meget på hjerte.

Hverdagen er også grim og grå

Indtil nu har hun også betragtet Instagram som en portefølje end en billeddagbog, og det vurderer TV-værten nu er en fejl.

For hendes hverdag består naturligvis ligesom alle andres også af grå og grimme dage, og så er hun ikke altid lige stolt af sin stemme.

Sarah Grünewald slutter sin opdatering af med at skrive, at hun lige har vokset sit skæg, og at hendes ene negl er knækket.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden