27. mar. 2017
Af Majken Munk

Sarah Grünewalds rørende kærlighedserklæring til sin søn

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-værten Sarah Grünewald fejrer sin søn Luis’ første år med en smuk hilsen. Hun skriver om alt, hvad han har betydet for hende.

Sarah Grünewald skriver ærligt om, hvad sønnen Luis har betydet for hendes liv i hans første leveår.

Hun fortæller, hvor meget alt har ændret sig, men takker ham samtidig for alt, hvad han har gjort hendes liv til.

"I dag er det et år siden, du blev født. Lille skat! Alt har ændret sig, siden at du kom til verden. Og tak for det", skriver hun.

Louis
Foto: Privat

Kærlighedserklæringen har TV-værten skrevet på sin Instagramprofil, og BILLED-BLADET har fået lov at bringe både det dejlige billede og den rørende tekst.

Sarah Grünewald: Du er mit et og alt

Hun skriver desuden, at Luis fylder hende med så meget ubetinget kærlighed, men at han også holder hende vågen, som mange nybagte forældre nok kan nikke genkendende til.

Sarah Grünewald slutter af med at erklære sin kærlighed til sønnen og ønske ham tillykke med fødselsdagen på den smukkeste måde.

LÆS MERE: Sarah Grünewald: - Jeg er så stolt af min søn

"Du er så unik, du er det smukkeste, jeg ved, du er den dejligste lille grinebider, du er en fighter, og jeg lover dig, at jeg altid vil have din ryg, sørge for, at du føler dig tryg, værdsat, hørt, set og elsket. Du er mit et og alt! Tillykke med din fødselsdag, Bandit", skriver hun.

Læs mere om: