11. apr. 2018
Af Christinna Braun

SE BILLEDET: Lasse Sjørslev på vinbar med Janni Pedersen

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen
Lasse Sjørslev og Janni Pedersen
Foto: Jesper Sunesen
Selv om Lasse Sjørslev og Janni Pedersen stoppede deres arbejdsmæssige makkerskab på TV 2 News i februar, følger de stadig med i hinandens liv.

I fem år var Lasse Sjørslev og Janni Pedersen fast makkerpar på TV 2 News.

Det sluttede i februar, hvor Lasse Sjørslev rykkede til 19 Nyhederne, og Janni Pedersen fik den tidligere chefredaktør hos Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg, som ny makker.

Ses privat

Nu ser eksmakkerparret mest hinanden på gangene og i kantinen på TV 2, og mandag lagde Lasse Sjørslev et billede af de to sammen på instagram.

Billedet er taget på vinbaren Falernum i København, og BILLED-BLADET har fået lov til at bringe billedet. "Når vi nu ikke mødes i studiet længere, må vi jo mødes her," skriver Sjørslev i opslaget.

- Det er et stykke tid siden, vi sidst har set hinanden, så det var rigtig hyggeligt. Vi har begge lige været på ferie, så der var en del, der skulle snakkes om, fortæller Lasse Sjørslev til BILLED-BLADET.

Følger med på sidelinjen

Selv om Lasse Sjørslev og Janni Pedersens arbejdsmæssige makkerskab ophørte i februar, følger de stadig med i hinandens liv.

Udover at de ser hinanden på gangene på TV 2, kommenterer de ofte hinandens billeder på det sociale medie Instagram.

- Jeg følger med på sidelinjen og hepper på Janni og Troels. Det er to gode folk, og de gør det rigtig godt, siger Lasse Sjørslev.

Læs mere om: