SE BILLEDET: Louise Wolff viser bedårende Billie frem

Louise Wolff
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

”Go’morgen Danmark”-vært Louise Wolff er pavestolt af sin fire måneder gamle datter Billie, som hun gladelig viser frem på socialt medie.

Mandag, 20. marts 2017 - af Juliane Olsen

Den 38-årige ”Go’morgen Danmark”-vært Louise Wolff lægger slet ikke skjul på, at hun er særdeles stolt af sine fire måneder gamle datter Billie.

Derfor er det også på sin plads, at hendes følgere på det sociale medie Instagram får et kig ind i barselsidyllen.

- Alle vi forældre har jo fået den samme troldsplint i øjet, som gør objektivitet umulig – men altså denne her lille baby, skriver Louise Wolff på Instagram.

Louise Wolff har fået barselsbesøg

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses en storsmilende Billie udstrakt på et tæppe med en bidering i hænderne.

TV-værten har afsløret, at hun indtil nu har haft en travl barselsorlov med en masse besøg, som den lille pige heldigvis kun har været glad for.

Billie er også et nemt barn, hvis man skal tro hendes stolte mor, som stort set kun har oplevet, at datteren sover igennem.

LÆS MERE: TV 2-værten Louise Wolff venter en pige

Louise Wolffs datter skal ikke døbes

Louise Wolff og hendes kæreste Jonas Bøgh har dog fravalgt, at deres datter skal døbes. I i stedet har parret valgt at holde en navnefest for Billie.

Allerede kort efter fødslen viste Louise Wolff stolt sin lille datter frem på Instagram, og her slog hun fast, at Billie var det smukkeste, TV-værten havde set.

Hun kan da også holde barsel i ro og mag, for værtspinden er i mellemtiden trygt og sikkert overladt til TV-vært Heidi Frederikke Sigdal.

LÆS OGSÅ: Heidi Frederikke Sigdal bliver barselsvikar for Louise Wolff

Et opslag delt af Louise Wolff (@louisewolffs) den

Mathilde Beuschau