28. maj. 2020
Af Helle Skram de Fries

Se de skønne fotos: Claus Elming filmer med Mette Blomsterberg

Claus Elming.
Claus Elming.
Foto: Lars Laursen
51-årige Claus Elming har sammen med andre kendte været til tv-optagelser i skønne Skagen.
Med Peter Tanev som vært er TV2 Fri i gang med optagelser til nye programmer, hvor turen blandt andet går til Skagen.
Her har Claus Elming sammen med Ibi Makienok, Manus Sareen, Mette Blomsterberg og Peter Tanev været til optagelser i Skagen.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_elming_1.jpg
Foto: Privat

Smukke steder

Peter Tanev er vært og kan fortælle: - Det bliver i alt otte programmer, hvor seerne vil opleve smukke steder i Danmark på en anderledes måde. - Vi har forskellige kendte med, og det bliver både sjovt og spændende, lover Peter Tanev. BILLED-BLADET har fået lov til at bringe de fine fotos fra Claus Elmings instagram.

Husk solcremen

- Skal jeg give et godt råd er det: Husk solcremen, når du er udendørs ved sol og strand. Men der har været skønt at lave optagelser ude i naturen. Her nyder Claus det gode vejr sammen med Mette Blomsterberg.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_elming_3.jpg
Foto: Privat
- Da vi var færdige med optagelserne, så vi helt tilfældigt nogle sæler. - Til sidst var der flere, og de lå bare og kiggede på os og slikkede solskin.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_elming_4.jpg
Foto: Privat

Hold på hatten

Uanset hvor godt vejr er, så blæser det ofte i Skagen. Så er det med at holde på hatten, og Manu Sareen var hurtig med en hjælpende hånd til Ibi Makienok.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_-_elming_2.jpg
Foto: Privat
Claus Elming fortæller også, at det var lidt specielt at optage et program, der først sendes til efteråret.

Ingen kram

- Vi ved jo ikke, hvordan corona-situationen er til den tid, men vi er selvfølgelig meget opmærksomme på at være forsigtige og ikke kramme eller være for tætte. Det må vi måske godt til september, men så må seerne tage med i betragtning, at programmet er optaget i maj måned.

Læs mere om: