29. jun. 2020
Af Helle Skram de Fries

Se det skønne billede: Cecilie Hother og Mads Vads babyer mødes

Mads Vad.
Mads Vad.
Foto: Lars Laursen
Det er ti år siden, de vandt ”Vild med dans”. Nu mødes de med hver deres baby.
”Vild med dans”-stjernen Mads Vad og hans hustru Nana Vad Strand, der bor i Aarhus, var på weekendtur til København.
Her blev de inviteret på frokost hos Mads Vads tidligere ”Vild med dans ”-partner, Cecilie Hother og hendes mand Thomas Honoré. - Vi skulle jo se babyen og deres nye hus.

Noget at fejre

- Pludselig gik det op for os, at det er ti år siden, vi vandt ”Vild med dans”, så var der jo noget at fejre, fortæller Mads Vad til BILLED-BLADET.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-711913.jpg
Foto: Martin Høien
De to tidligere dansepartnere hyggede sig med deres to små børn. Cecilie med sin lille søn på knap tre måneder og Mads Vad med sin Xander på 13 måneder. - Han kunne gå, da han var 11 måneder. Nu løber han – og falder tit, forklarer Mads Vad. - Han er bare så dejlig. BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe foto og tekst med de to ”Vild med dans”-venner og deres babyer fra Mads Vads’ instagram.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_babyer.jpg
Foto: Privat
”For 10 år siden vandt vi ”Vild med dans” og i dag havde Cecilie Hother inviteret på frokost. Åh hvor var det hyggeligt og hvor er jeg bare glad for at have sådan en ven på 10. år nu med masser af børn og den dejligste Thomas Honoré og Nana Vad Strand.”

Sommerferielukket

Mads Vad har fra 8. juni kunne genåbne sin danseskole, hvor man naturligvis følger corona-restriktionerne. - Og fra på lørdag holder vi sommerferielukket, indtil skolerne starter igen. Så kan vores 30 ansatte holde ferie.

Ferie i Danmark

Selv skal Mads Vad og fru Nana holde ferie i Danmark. - Vi skal besøge bedsteforældre og bade med Xander. Han var på stranden i fredag – for første gang – og han er vild med det.
- Så vi skal bare finde en strand. Så han har vand og sand, så behøver han ikke mere.

Nyde familielivet

- Vi skal bare nyde familielivet, indtil danseskolen åbner, og Nana skal begynde at læse. Nana læser marketing management og skal i gang med at tage sin kandidat.

Læs mere om: