Torsdag, 22. april 2021 - af Majken Munk

Sidste musiker afsløret: Derfor er Hjalmer med i Toppen af poppen

Hjalmer

Hjalmer

Foto: Claus Fisker
Hjalmer fuldender holdet af musikere i den nye sæson af ”Toppen af poppen”, og han glæder sig meget til at være med i programmet.

Endelig er alle navnene på musikere, der bliver en del af den nye sæson af ”Toppen af poppen”, afsløret.

For den 25-årige musiker Hjalmer fuldender holdet, der i slutningen af april skal optage den nye sæson. Det oplyser TV 2 til BILLED-BLADET.

Et fantastisk hold

Der er flere grunde til, at Hjalmer har valgt at sige ja til at deltage i ”Toppen af poppen”.

Én af dem er holdet af musikere, som udover ham selv består af Malte Ebert, Katinka Bjerregaard, Alex Vargas, Maria Bramsen, Simon Kvamm og Mathilde Falch.

- Det er der flere årsager til! For det første er det et program om musik på musikkens præmisser, og det er altid fantastisk. Derudover er det et fantastisk hold af dygtige artister og mennesker, og der er en masse geniale sange at arbejde med, hvilket bare er en ære. Og efter det her vanvids-corona år, virkede det bare som et rigtig godt tidspunkt at prøve noget helt nyt, og forhåbentligt komme ud til publikum på en anden måde, siger han.

Travle uger

Op til sin deltagelse i tv-programmet har Hjalmer haft meget travlt med at vælge de sange, han skal spille i ”Toppen af poppen”.

- De sidste uger har været hektiske haha! Men jeg er dykket dybt ned i de 6 andres bagkatalog, og har valgt de sange, der virkelig satte idéer i gang i mit hoved. Og så har jeg skrevet nogle tekster helt om, og lavet en masse ændringer, som gør, at sangene føles som mine egne, når jeg synger dem. Samtidig er jeg også gået meget op i at lave 6 meget forskellige fortolkninger i 6 forskellige genrer, siger han med et smil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En genial uge

Han kan sammen med de seks andre musikere se frem til en uge på Mols, hvor årets program skal optages.

- Jeg er overbevist om, at det bliver en genial uge. Jeg glæder mig meget til at høre, hvad de andre har lavet af vilde ting, og til i det hele taget at være “afsted” igen efter lang tid derhjemme. Jeg tror det bliver en kæmpestor både personlig og musikalsk oplevelse, man ikke glemmer, siger han.

”Toppen af poppen” er igen vendt tilbage til sit originale koncept, hvor hver musiker får sin egen dag, hvor deres sange fortolkes af de seks øvrige musikere.

Programmet får premiere til efteråret. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden