24. okt. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sikkerheden i top: Nu skal alle testes før tv-show

Janni Pedersen, Mikkel Kryger og Louise Wolff
Janni Pedersen, Mikkel Kryger og Louise Wolff
Foto: Hanne Juul
Flere kendte danskere skal i aktion i aften, når Knæk Cancer Live ruller over skærmen i bedste sendetid. TV2 vægter sikkerheden meget højt på baggrund af corona-situationen.

Værterne Janni Pedersen, Louise Wolff og Mikkel Krüger er ligesom alle andre medvirkende i aftenens store Knæk Cancer Live-show på TV2 blevet testet for corona, inden indsamlingsprogrammet indledes klokken 19.45.

Janni Pedersen og alle andre testes

TV2 vægter sikkerheden meget højt på baggrund af corona-situationen, og TV 2, Kræftens Bekæmpelse og Nordisk Film har derfor ud fra et forsigtighedsprincip valgt, at alle, der skal deltage i Knæk Cancer live, ved ankomst skal lyntestes for covid-19.

Særligt testcenter

Det sker på et særligt testcenter nær stedet, hvor live-showet afvikles.

Også pressen, der dækker begivenheden skal testes, og derfor skal man møde i ekstra god tid, så test og resultat kan ligge klar længe før showstart.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Stephanie fra Årgang 0 i et stort interview blandt andet om barndommen, familien og fremtiden og så er der fuld fokus på prins Christian, som har overrasket med flotte nye fødselsdagsbilleder.

Vi byder også på bryllupsreportage med en lykkelig Lotte Friis i centrum samt en sød nyhed leveret af Stine og Niels fra Landmand søger kærlighed.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb43-forsider_5.jpg

Læs mere om: