10. maj. 2021
Af Helle Skram de Fries

Silas Holst har fundet en ny lidenskab

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Gregers Overvad.
Den 38-årige Vild med dans- og musicalstjerne har kastet sig ud i madlavningskunsten.
Fra stort set aldrig at lave mad, er det nu Silas Holst, der kokkererer hjemme i familiens køkken.
Det afslørede han overfor BILLED-BLADET, da talen faldt på, hvem der står for madlavningen. - Nicolai køber ind, men det er - stort set - mig, der laver mad hver dag, fortæller Silas Holst. - Det har jeg lært mig under coronaen, og jeg synes, det er sjovt at lave mad, tilføjer han.

Ros for madlavningen

Tidligere har madlavning absolut ikke vært noget, der interesserede Silas Holst. - Og fik jeg endelig bakset noget sammen, smagte det ikke specielt godt. - Nu roser gæsterne min madlavning, og det gør mig da enormt stolt, indrømmer han.

Ny bolig

Sammen med regnbuefamilien er han netop flyttet ind i ny bolig i Brønshøj. Her er der plads til tre helt selvstændige boliger, så Silas Holst og kæresten Nicolai Schwartz bor i deres egen lejlighed.
https://imgix.billedbladet.dk/silas_holst_1.jpg
Foto: Privat
Herfra er der en dør ind til den lejlighed, hvor eksmanden, skuespiller Johannes Nymark bor med sin kæreste Jeppe Christoffersen.
https://imgix.billedbladet.dk/20200126_hjp2806_1.jpg
Foto: Hanne Juul
Veninden Louise Mahnkopf, der sammen med Silas og Johannes har de to børn Maggie på seks og Bob på fire, flytter om et par måneder ind i en lejlighed lige overfor.

Mad der tager tid

I det nye køkken hos Silas Holst og Nicolai Schwartz, er det altså Silas der ”holder gyden i kog”. - Jeg kaster tit alt muligt forskelligt i en gryde, og lader det simre i nogle timer. - Jeg kan godt lide mad, der tager tid at tilberede.

Læs mere om: